Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Според Билд, Бадштубер ќе го продолжи договорот до 30 јуни 2017. Инаку договорот му истекува во јуни 2014.

Можно е дури негов камбек оваа сезона.

Според Билд, Бадштубер ќе го продолжи договорот до 30 јуни 2017. Инаку договорот му истекува во јуни 2014.

Можно е дури негов камбек оваа сезона.
Ја па заборајв дека постои Бадштубер. Тоа оти имаме јака клупа. :D

Робен да си иде,обавезно летово!Толку проблематичен играч одамна немало.Кај е повреден пола сезона,кај ја поеба цела прошла сезона,уште дечкото љут што не го ставаат у прва постава....Место да е благодарен што не го набркаа до сеа....

Мартинез како неприметно си се уклопи,последниве утакмици ги игра ко цел живот да играл за Баерн! Комотно може да го заменува Швајни кој дури и на некои утакмици,дали дека е комотен пошто го има Хави,изигра просечно!

Наш главен проблем беше токму тоа,ако Швајни не е на ниво!
--- надополнето: 4 февруари 2013 во 00:54 ---
i6iJ91kBIcLIQ.gif

И ОВА Е разликата меѓу Гомез и Манџуќич.....

Глејте го скоков на Манџо на скоро средина од теренот,и топката што ја пушти,што уствари ја направи акцијата!Манџуќич и да не даде ни еден гол на утакмица,е многу активен и корисен во игра!!!

Гомез дава или хет-трик или е такво дрво да уствари играш со 10 играчи у поле!

Е тоа е разликата!!!

^ И шо сеуште ја има истата плата во џеб!
Da ne go plakas ti od dzeb pa ti e krivo ili sto e rabotava? :-)

Normalna rabota e da gi pamtime poveke losite raboti no ne gi zaboravajte i dobrite raboti.Se razbira deka mislam na Robben.Za tolku malku vreme Robben napravi mnogu.Moze samo da zamislam kako ke go falevte dokolku gi nemase ovie pogubni povredi,pred se poradi reprezentativnite natprevari.Imase izjava so koja sto na nekoj nacin gi otkaci niv(nevaznite natprevari) za da e spremen vo Baern.Pogolema zelba i motivacija nema ni eden igrac vo timot.Arjen e Arjen i malku mu e potrebno da se razigra.Pak ke vi spomnam.Toj ne potona vo najlos moment no ne izdigna vo mnogu drugi priliki.Ne treba da skokate kako stari babi zasto izbegal odma vo soblekuvalna.Pa vie koga igrate fudbal i sakate da igrate jak natprevar a nekoi si igrast kurtasak ,nema da se iznervirate?Prost primer ama razbirliv.
Robben e potreben vo ovaa ekipa i treba da mu se dade sansa bez razlika dali vie sakate ili ne.
Na nekoj nacin toj ostavi beleg vo Baern i kakvo e toa razmisluvanje deka treba da se sitne poradi negovata zelba da igra,da se dokazuva?
Aj so lesno neka e :-)

^ Браво бе :)

Кога кликнав ми се допаѓа дури ме прашаа дали сум сигурен :icon_lol:

Da ne go plakas ti od dzeb pa ti e krivo ili sto e rabotava? :)

Normalna rabota e da gi pamtime poveke losite raboti no ne gi zaboravajte i dobrite raboti.Se razbira deka mislam na Robben.Za tolku malku vreme Robben napravi mnogu.Moze samo da zamislam kako ke go falevte dokolku gi nemase ovie pogubni povredi,pred se poradi reprezentativnite natprevari.Imase izjava so koja sto na nekoj nacin gi otkaci niv(nevaznite natprevari) za da e spremen vo Baern.Pogolema zelba i motivacija nema ni eden igrac vo timot.Arjen e Arjen i malku mu e potrebno da se razigra.Pak ke vi spomnam.Toj ne potona vo najlos moment no ne izdigna vo mnogu drugi priliki.Ne treba da skokate kako stari babi zasto izbegal odma vo soblekuvalna.Pa vie koga igrate fudbal i sakate da igrate jak natprevar a nekoi si igrast kurtasak ,nema da se iznervirate?Prost primer ama razbirliv.
Robben e potreben vo ovaa ekipa i treba da mu se dade sansa bez razlika dali vie sakate ili ne.
Na nekoj nacin toj ostavi beleg vo Baern i kakvo e toa razmisluvanje deka treba da se sitne poradi negovata zelba da igra,da se dokazuva?
Aj so lesno neka e :)

Нека реши полуфинале или финале ЛШ,нека ги отпадне Дортмунд у купот,и ќе сметам дека се раздолжил за гомната што ги напраи прошлата сезона!

Нека реши полуфинале или финале ЛШ,нека ги отпадне Дортмунд у купот,и ќе сметам дека се раздолжил за гомната што ги напраи прошлата сезона!
Ako Jupp ne go unisti psihicki,bi trebalo da igra protiv Dortmund pa toj desno krilo da igra a Miler levo.Ke vidime dali magijata ja ima uste iako jad tvrdam deka ima uste mnogu intelegencija vo nego.Go pcuev,go pcuevme no treba da se pocituva zasto ima zasluzeno. :-)

....
Ej mamata se utepav od pisuvanje za Mandzo-Gomez nesto,postirav i go snema postot. :-)

Inace Salke pak neka probaat presing kako vo Doha,da osetat petarda pak. :-)

Мичел Вајсер е во стартниот состав на Кајзерслаутерн во натпреварот против 1860 Минхен и тоа на Алианц Арена :)

Пуштајте Еуроспорт 2.

Хенес: Новицки? Ние не сме дом за старци!
Претседателот на Баерн Минхен, Ули Хенес, кој раководи и со фудбалската и со кошаркарската секција, ги отфрли сите можни шпекулации дека во иднина во кошаркарскиот тим може да заигра германската ѕвезда од НБА, Дирк Новицки.

Германските медиуми шпекулираат дека по 2014 година, можно е Новицки да се врати во Германија и да заигра за баварскиот тим. Играчот на Далас Маверикс, кој во 2011 година стана првак на НБА има договор во овој тим до 2014 година. Тогаш Новицки би имал 36 години, но за Хенес би бил престар за да игра во Баерн.
„Дирк ќе престане да игра во НБА, кога нема да може да оди. Да видеме реални, ние не сме дом за старци за да собираме такви играчи, без оглед за кого станува збор“, рече Хенес.
Баерн како кошаркарски клуб има само една титула во историјата и тоа во далечната 1955 година.

2029978108-hoeness_padberg_dome-2z09.jpg

(y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom