Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.520
- Поени од реакции
- 26.609
Глеам средниот ред убитачен , креативност ала Барселона од најбољи дани..
Тројцата заедно се креативни колку Педри со една нога што е.. дај не заебавај , Павловиќ и Леон се само за 20-30 мин фудбал и толку.
Сакаш да кажеш дека е течна играта,или.. ? Не ти го разбирам ова "не е проблем средината".. Што е проблем тогаш во однос на играта?
После 5 мин ми здосадува гледање, од кружење ми се врти у глава..
Незнам како ова е ОК , ама ајде
Иначе во право си , они се чекор назад во однос на рандом екипи, а не пак да правиме муабет за сериозни кандидати за ЛШ..
Едноставно клубот иде надоле и тешки порази ни следат годинава..
Креативност нема на средина , тоа е шуплина што мора да ја испунат , иначе со 6 титули ќе си останеме уште долго време..
Искрено , ме боли кур за бундес , ич не ни мора да играат
Автоматски споено мислење:
Кога се враќаат Мусиала и Дејвис?
Не е лоша, но не и предобра. Секогаш може подобро, а од Суперкуп натпревар не можам да судам веднаш. Да почекаме неколку натпревари еве таман и средината на септември ЛШ започнува па ќе видиме и ќе зборуваме.
Ти кого би купил креативен средњак?
Песимист сум поради тенкиот состав на офанзивци, што ќе мора сега да позајмуваат играчи како Санчо, Асенсио и слични, а од една страна ме радува Ленарт Карл, германскиот Рибери што ќе добие повеќе минутажа и шанса.
Да се молиме да нема повреди како Мусиала и Дејвис што беа и се, да бидат здрави Олис, Диаз, Кејн и компанија па ќе видиме.
Мусиала и Дејвис сметај ги од јануари здрави и фит.