Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Мене ми делува дека и Хавертц ке е пред него. Хесус, Хавертц, Нкетија па тој, зашто не гледам како би играл во оваа средина на Арсенал Хавертц. Парти-Рајс-Одегард е според мене, добитна комбинација.
И тоа што викаш.

А покрај тоа бараат 50 милиони за него и наводно одбиле 40 од Монако. Интер од друга страна па гура некои 35 милиони евра... за играч што лани почнал да игра фудбал, у француско првенство. :D

Коа сме кај него, има некои веродостојни информации у Англија или стандардните вести што кружат низ Италија, понуди од Интер од 30-35, Балоган сакал у Интер бла бла бла?
Za Inter se stishi mnogu, ali pa ovoj stava storinja od R9 u Inter. Twerka :D
Mislam deka kje popushtat Arsenal i kje go pushtat za 40-45m, oti nema nekoj bidding war pa za da se drzhat do taa 50m valuacija.

Inache Raya na pozajmica sme go zemale, 3m so 27m buy option. Mi deluva deka kje doneseme ushte eden igrach, pretpostavuvam RW.

Мене ми делува дека и Хавертц ке е пред него. Хесус, Хавертц, Нкетија па тој, зашто не гледам како би играл во оваа средина на Арсенал Хавертц. Парти-Рајс-Одегард е според мене, добитна комбинација.

Не верувам ова да биде стандардната средина.

Повеќе ми изгледа дека Хаверц ќе биде 8ца со послаби екипи, а 9ка или која и да е таа позиција што ја игра кога ќе играме со екипи кај што ни треба повеќе дефанзивна сигурност и контрола на средина. Посебно кога ќе се врати Зинченко во екипата убеден сум дека Хаверц ќе игра 8ца.

Сега со Сити беше напред поради пресингот на Сити, ни треба опција Б (долга топка) кога не можеме со пас игра да излеземе од позади.
Хаверц ја нуди таа опција поради висината, Нкетиа не ја нуди.

За викендов типувам Парти на клупа (или Рајс пошто се врти некој муабет дека имал мала повреда), Рајс 6ка, Хаверц 8ца, Еди шпиц.

Некој инфо за повредата на Тимбер?

Мора да се донесе класичен напаѓач во овој преоден рок. Не може да се потпираат само на Нкетиа и Балогун, секако ако сака Артета да го повтори најмалку успехот од претходната сезона. Вака против големите екипи ќе оди многу тешко.

Мора да се донесе класичен напаѓач во овој преоден рок. Не може да се потпираат само на Нкетиа и Балогун, секако ако сака Артета да го повтори најмалку успехот од претходната сезона. Вака против големите екипи ќе оди многу тешко.
Havertz е купен за таа намена. Примарна замена е за Џака, но алтернатива е за Хесус и Нкетија, во зависност од противникот.

Среќен 46ти роденден на најдобриот играч кој заиграл во ПЛ, желба ми остана некој наш играч некогаш да е барем блиску до него, да го стигне/надмине тешко.

1692226650002.png

На видеово често се навраќам исто

И за мене НАЈДОБРИОТ играч што некогаш воопшто играл фудбал. Ни пеле, ни марадона, роналдо, меси, к.роналдо....

Парти пак десен бек... на живци ми оди овертинкеров

Габриел ќе оди во С Арабија, Зинченко не е кондициски доволно фит, Тимбер повреден цела сезона, Тобијасу и Тирни далеку од добра форма, катастрофално делува одбраната ако вака остане.

Види ги бе говна од Арена, уште нема пренос. Битно сите реклами ги изнадаваа.

Знае некој што праи Хаверц во тимов ?
Многу ќе сме јаки ако игра Тросард или Смит Роу на негово место па вака сме поизбалансирани…
И жими се само на нас вакви глупи црвени ни даваат… предходно шо ми текнува на мартинели кога му дадоја два жолти за два фаули во иста акција…

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom