Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Инфо за Лаказет ?
b5d7423533ee4d6ef777d506fa484704.jpg

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk

Инфо за Лаказет ?
b5d7423533ee4d6ef777d506fa484704.jpg

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk

Emery кажа дека не било нешто сериозно.
Автоматски споено мислење:

Исто така дека сме заинтересирани само за крило и ЦД, наводно Тирни отпаѓа, или не сакаат да споилнат :D

Заинтересираност за ЦБ никако, уште од сега ми се превртуваат цревата кога ќе помислам на Мустафа..

I letovi i bratucedi na Pepe.Nejse Emery rekol deka se bara stoper i krilo,leviot bek Tierney ne go spomna a nitu imase prasanje takvo.Moze se znae nesto i moguce e i on da e dogovoren so Pepe.Ostanuva uste Rugani da se dogovori,ako e kako sto mislam so Tierney namerno propusten na pres konferencijava(duri nikoj od novinarive ne go ni prasa,epten mi mirisa deka e pazaren za kaj nas),baska Celtic produzile dogovor na 6 meseci so lev bek na kojsto mu e dogovorot istecen i bil free....

И Жервињо кога дојде во Арсенал имаше 24 години, и двајцата пред да дојдат во Арсенал имаа одлична сезона во Лил, и двајцата играат на позиција крило, и двајцата се од Брегот на Слоновата Коска. Се надевам дека нема исто да се одвива нивниот аранжман во Арсенал.

ќе ја дупнеме со Ругани, одете во фан клуб Јуве и видете коментари за играчот, он е нивниот Мустафи.

ќе ја дупнеме со Ругани, одете во фан клуб Јуве и видете коментари за играчот, он е нивниот Мустафи.
Koga ja gledav prijatelskata inter juve zaprimetiv deka e bot... pa sea najdoja bash so nego da ne povrzvet...

Очаен играч, преценет до коска, изгледа ќе си остане вечен талент, башка мислам дека е повреденко освен ако не ги имам смешано со тој еден друг младинец од Јуве што се тиче повредите. Поарно со Мустафи останете отколку на овој деген да рокнете 40-50м а не вреди ни 1м.

Очаен играч, преценет до коска, изгледа ќе си остане вечен талент, башка мислам дека е повреденко освен ако не ги имам смешано со тој еден друг младинец од Јуве што се тиче повредите. Поарно со Мустафи останете отколку на овој деген да рокнете 40-50м а не вреди ни 1м.

За позајмица е, помал ѓавол. :D

Од нигде испадне шпекулацијава за Кедира. Ко за free не би било лошо, али нека летаат Џака и Елнени ако се најде таков алнат што ќе ги купи.

Последно уредено:

Од нигде испадне шпекулацијава за Кедира. Ко за free не би било лошо, али нека летаат Џака и Елнени ако се најде таков алнат што ќе ги купи.
Кедира имаше операција на срце и маки мачеше пред тоа лани, му поминаја денојте него. Каков само играч беше...

Нводно пред потпис бил со вас

Вчера беше на Емирати, ако не се лажам и во кадар го дадоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom