Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Сериозно никој нема да го пофали Ивоби за вчера? Откога влезе имаше еден лудории пас кога Лаказет утна сам со голман, феноменален гол, неколку одлични дриблинзи, особено тој против Аспиликуета, неколку креирани шанси за гол и привлече доста играчи со што овозможи простор за другите да се изнапромашат. Или пошто е Ивоби мора да се премолчи кога е добро. Направи реално повеќе од сите на теренот заедно во дваесет и пет минути игра, за Озил пример беше бог и батина.

Последно уредено:
Пошто сакам да ја заборавам утакмицата, затоа нема да спомнам никого.

(Не)славењето на голот беше само дволичност, многу непрофесионално постапи во автобусот. Верувам дека алкохолот си го направи своето, ама го загуби респектот од мене. Сите знаеме дека беше индиректно избркан од клубот заради Обамејанг (уште сметам дека е правилен потег), па на некој начин се ремети со нас :D
А што го заслужуваме тоа, го заслужуваме :icon_mrgr:

Жиру со ништо не би изгубил респект од мене, па дури и да прославеше гол. Реално има многу постигнато за клубот, единствено што сакаше беше да остане во клубот и да игра, му кажаа дека нема место и дека мора да се даде во Дортмунд бидејќи им фалело напаѓач, човекот рече дека не сака да си оди од Лондон и заврши во Челси. Ниту си отишол по пари и успеси, ниту одбивал договори со Арсенал па се лакомел за пари, така да нема што да изгуби почит, кога добил клоца од нас и ние сме го навредиле како играч. Патем секако дека Лака и Оба се подобри, најверојатно и мн повеќе ќе постигнавме кога Озил и Алексис беа во форма + напаѓач да беше Лака/Оба, наместо Жиру, ама тоа што би било кога би било, Жиру се направи што можеше во клубов, тоа се неговите можности и квалитети, повеќе сум гневен на играчите што можат многу повеќе а воопшто не сакаат да се потат за клубот.

:(:(:(:(
bbd970a2360aad48df461e3a62a3f92a.jpg

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

Последно уредено:
Ме шокира веста. Инаку, Емери го планирал во тренерскиот состав. :place:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom