Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Главниот проблем си го знаеме,настрана нека стои тоа.

Гуд ебенинг,Унаи Емери Лиг,@mkgunner
Не ги јадам гомната за него за џабе.
Сме имале и со поголема разлика порази,но во европско финале(иако го множам со нула такмичењево) да примиш 4 гола,а натпреварот да заврши 4-1 е многу понижувачко.

Да, ако сака и финале нека игра ЛЕ, не освои ли ЛЕ и во ИСТО ВРЕМЕ не заврши топ 4, тогаш не е ништо подобар од Мојс во Јунајтед, и да, треба да биди избркан.

Никаква ебена подршка нема да добие од мене после ова што го прикажа во 2019.
Ќе градел династија. МРШ!

Врвот беше Озил кога излегуваше како да водиме 4-1.

Вилок направи повеќе од Озил, Џака и Тореира комбинирано за 19 минути на терен.

Какви пацери сме не ми се верува, Емери е за стап, тотално ја промаши тактиката според мене, Чех не требаше да стартува, не требаше со 3ца у одбрана да играме, и Озил не требаше да помириса терен.

Незнаете каква чистка сакам во тимов. Сакам наредна година да гледам играчи како Нелсон, Смит-Роу, Вилок, Нкетиа, Мавропанос, Сака и остали деца со потенцијал, наместо играчи како Елнени, Мики, Лихштајнер, Мустафи, Озил и сите остали што беа користени во ротација.

Неможе да биде полошо од ова, барем ќе учат од грешките.
Немаме потенцијал со постоечкиве играчи, имаме стара одбрана, имаме некреативна средина и немаме крила.
Процесот на ребилд на тимот мора да почне ова лето, и мора шанса на младинците да им се даде.

Тојето момци. Одамна не бев вака возбуден пред текма, некако многу се надевав дека ќе победиме.
Колективно цела одбрана сами нека се отпуштат, не ми се веруваше како остануваа сами Хазард Педро и Жиру, видете ги уште еднаш головите (или немора..), спие цела одбрана. Не средија за 15 минути.
Јебига, како што кажа некој погоре, чим они не се замараат, јас уште помалце. Спортски поздрав.

Главниот проблем си го знаеме,настрана нека стои тоа.

Гуд ебенинг,Унаи Емери Лиг,@mkgunner
Не ги јадам гомната за него за џабе.
Сме имале и со поголема разлика порази,но во европско финале(иако го множам со нула такмичењево) да примиш 4 гола,а натпреварот да заврши 4-1 е многу понижувачко.
Брат ти имаш проблем, незнам колку пати треба некој да ти каже дека DEAD WOOD му остави Венгер, играчи што не би играле во НИТУ ЕДЕН ГОЛЕМ клуб, што кур не ги боли за клубот и за било кој. Само тие што ги донесе Емери покажаа страст и желба на терен, Тореира плачеше кога излагаше, година дена е во клубов, Сократис беше само на ниво во одбрана. Кај беше Озил сестра ли му ебем, цела сезона јадеш бурек како на Емери не му идел памет што го оставал на клупа ова лигле смрдливо, го виде ли бе вчера на терен???
Онака ли се излегува од терен кога тимот ти губи во финале а ти си имал учинок НУЛА?!
Емери ли е крив за ова вошливи копиле што зема 350к неделно??!
Нема објективност кај тебе нема повеќе што да се објаснувам, само се надевам дека ќе има чистка летово што ќе почне од твојов миленик

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Од околу 18 години што го пратам и навивам за тимов, задњиве 2 сезони се осеќам толку индиферентно што и ме заболе дали ќе изгубат или победат. Нешто не-замисливо беше да пропуштам натпревар а сега ми е сеедно...Финалево ми внесе пак некој жар, желба али повторно огромно разочарување. Можно е и ова да беше последна сезона кај што колку-толку имав уште желба да ги глеам од време на време.

Брат ти имаш проблем, незнам колку пати треба некој да ти каже дека DEAD WOOD му остави Венгер, играчи што не би играле во НИТУ ЕДЕН ГОЛЕМ клуб, што кур не ги боли за клубот и за било кој. Само тие што ги донесе Емери покажаа страст и желба на терен, Тореира плачеше кога излагаше, година дена е во клубов, Сократис беше само на ниво во одбрана. Кај беше Озил сестра ли му ебем, цела сезона јадеш бурек како на Емери не му идел памет што го оставал на клупа ова лигле смрдливо, го виде ли бе вчера на терен???
Онака ли се излегува од терен кога тимот ти губи во финале а ти си имал учинок НУЛА?!
Емери ли е крив за ова вошливи копиле што зема 350к неделно??!
Нема објективност кај тебе нема повеќе што да се објаснувам, само се надевам дека ќе има чистка летово што ќе почне од твојов миленик

Dali Emeri ima vina i odgovornost za se sto se sluci sezonava? Ne moze se da bide na igracite, ne vikam deka cela taa bagra nema odgovornost, nema poveke od 3-4 igraci koi zasluzuvaat da ostanat vi klubot.

No trenerot nas nema taktika, nema stil, nema identitet.

Moja prognoza e deka ako ne se napravat znacitelni vlozuvanja, Emeri nema da go doceka bozic vo Arsenal

Sent from my SM-J320FN using Tapatalk

Dali Emeri ima vina i odgovornost za se sto se sluci sezonava? Ne moze se da bide na igracite, ne vikam deka cela taa bagra nema odgovornost, nema poveke od 3-4 igraci koi zasluzuvaat da ostanat vi klubot.

Moja prognoza e deka ako ne se napravat znacitelni vlozuvanja, Emeri nema da go doceka bozic vo Arsenal

Можеби нема да го дочека Божиќ, но не по негова вина.
Сам викаш дека само 3-4 играчи заслужуваат да останат во тимот, претпоставувам мислиш на Тореира, Ауба, Лака, Џака и Лено пред се'. Има и други, знаеш и сам ама пак, што може тука Емери да напраи со останатите потпросеци?
Прави грешки, како и секој менаџер но не толку многу, за да му се труби над глава. Сите знаете дека најголем проблем ви е управата, односно сопствениците.

П.С. Види ова..

Со кој играчи да има идентитет бе брат?
Свесни сте дека Клоп и Гвардиола 100% од тимот променија за да можат да наметнат своја идеја, идентитет?
Со 50м наводен буџет и со вакви мифки од играчи кој е тој маѓионичар да неметне филозофија што ја има замислено?
Ја не го амнестирам Емери од секаква одговорност ама не може тој да е виновен за овие копилиња што ни се мотаат низ клубов кој ги доби во наследство од Венгер

Можеби нема да го дочека Божиќ, но не по негова вина.
Сам викаш дека само 3-4 играчи заслужуваат да останат во тимот, претпоставувам мислиш на Тореира, Ауба, Лака, Џака и Лено пред се'. Има и други, знаеш и сам ама пак, што може тука Емери да напраи со останатите потпросеци?
Прави грешки, како и секој менаџер но не толку многу, за да му се труби над глава. Сите знаете дека најголем проблем ви е управата, односно сопствениците.

П.С. Види ова..
На Факе да земиш да му црташ на табла џабе

Мислев ќе ми помине нервозата, не, ич не ми помина, уште поизнервирано се осеќам.

Како бе можеа така да се распаднат, уште не ми е јасно.

Да не се лажеме, на никој не му беше сеедно кога едвај поминаа Челзи со Франкфурт, десетпати полесен противник ќе беше, што сакајте прајте муабет, тимовите од другите лиги се виде дека физички не се на исто ниво со премиерлигашките, ќе ги фатевме на кондиција исто како Наполи и Валенсија, Челзи ни беше најлошата можна комбинација, премиерлигашки тим и традиционален тежок противник.

Врвот беше Озил кога излегуваше како да водиме 4-1.

Вилок направи повеќе од Озил, Џака и Тореира комбинирано за 19 минути на терен.

Какви пацери сме не ми се верува, Емери е за стап, тотално ја промаши тактиката според мене, Чех не требаше да стартува, не требаше со 3ца у одбрана да играме, и Озил не требаше да помириса терен.

Незнаете каква чистка сакам во тимов. Сакам наредна година да гледам играчи како Нелсон, Смит-Роу, Вилок, Нкетиа, Мавропанос, Сака и остали деца со потенцијал, наместо играчи како Елнени, Мики, Лихштајнер, Мустафи, Озил и сите остали што беа користени во ротација.

Неможе да биде полошо од ова, барем ќе учат од грешките.
Немаме потенцијал со постоечкиве играчи, имаме стара одбрана, имаме некреативна средина и немаме крила.
Процесот на ребилд на тимот мора да почне ова лето, и мора шанса на младинците да им се даде.

Ова сите го сакаме верувај, и пре би го гледал Боулд како тренер или некој 5ти анонимус туку било кога Шпанец да е на клупа. Пак ќе речам. МРШ !

Без инвестирање на пари, и тоа големи пари нема успех во ПЛ. Не ми текнува на тим што направил некој успех со минимални финансии, освен Лестер а тоа се дешава еднаш на 100 години.

И Венгер кога почна да троши солидно последните години дојдоа трите титули во ФА купот, пред тоа ништо.

Бркот нема да вложи свои пари никад, така да спремете се психички дека и нареден период ќе бидеме медиокритетски клуб.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Последно уредено:
https://www.reddit.com/r/Gunners/comments/buia2v/come_on_you_gunners_from_skopje_macedonia_we_took/

Го најдов на reddit, може да замислам каква била атмосферата у второ полувреме, гробишта.

Пцуење :D

Како и да е јако беше, прв пат волку луѓе да се собереме на било што. Слободна проценка од 80 - 100 имаше

61739186_1842910369141949_1851421231480307712_o.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom