Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
У право си, гарант им кажал понашајте се ко на нинтендо и обавезно сами себе мавајте се со топката...Да ги описменеше малце, ако ништо друго може квалитетот им е толку за да изгубат на Енфилд од овој Ливерпул, ама да примат четири гола за 45 минути не ќе да е само до нив.
Не ми е јасно како со истиот противник на Емирати бевме рамноправно, море и подобри бевме и требаше да победиме.
Како се деси овој распад денес не разбирам.
Толку контрадикторност во само неколку збора [emoji16]...Лаказет и Аубамејанг мора да играат заедно,по цена и да се седне малце Ауба на клупа...
Me izgubija u svemir so utakmicava,sakav da kazam deka mora Lakazet da bide u igra makar i so Auba zaedno,a ako toa ne e mozno da se sedne Auba na klupa,ali od nervozi ne stignav ni da dopisam.......Stres mi nabija za dzabe.Толку контрадикторност во само неколку збора [emoji16]
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Најдобите шанси ни се креирани од бековите од Белерин и Колашинац, Мики и Ивоби чекаат бекот да втрча да му пуштат топка во празно за овој да нафрли, тоа е една од причините зошто играме 3-4-2-1, оти единстевно опасност од страна креираме со pass and move потези, па бековите се послободни во напад да се приклучат, никој не знае да издрибла човек,.
Друга лоша работа е што кога игра Ауба шпиц во напад имаме дух, нема кој да прими топка завртен со грб кон голот, а кога се обидува да втрча е преочигледно и секогаш го местат офсајд да биде, Емери треба да го игра Лаказет пред Ауба во секое време.