Тоа дека нема никаква улога менаџерот и се е на играчите еве го глеаме сеа со јунајтед...
Abe go vide ti po dve kola so fucking Cardiff i Bournemouth koj ima 6 porazi so red na gostuvanjata.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа дека нема никаква улога менаџерот и се е на играчите еве го глеаме сеа со јунајтед...
Ау да бе, заборавив. На мурињо супер му идеше со малите екипи, него на дербињата не му идеше и затоа го избркаа...Abe go vide ti po dve kola so fucking Cardiff i Bournemouth koj ima 6 porazi so red na gostuvanjata.
Чии играчи наследи Емери?И по Венгер,Венгер а?
Кога Емери ги имаше тие исфорсираните утакмици без пораз беше до него,а поразите му се препишуваат на претходникот.
Башка што ме вади од такт кога се збори само негативно за Венгер,а човекот севкупно има 90% позитивно работење,останатото негативно,што секој дбан човек го има тоа.У тренд е глупости да се серат.
Може вака,да го чекаме следниот ни менаџер кој ќе ни освои 3ПЛ и 7ФА купови.
Минатото оставете го баш таму,во минатото,сега да гледаме напред.
Сега и се докажува дека понижувачките резултати од минатото преогромен дел беа до играчите,пички во душа,без муда,а не како се паламудеше за тренер.Конкретно во нашиот случај.
Емери сакам само да излезе од филмот,да почнува да игра екои играчи коитреба и мора да се во прва 11ка и да чекаме да се подобрат нештата.Процес е,треба трпение,но и пари за трансфери.Без тоа џабе.
(за Венгер и минатото нема потреба повеќе муабети)
Поарно што немав можност да ја гледам утакмицава,брука невидена.Да има како на сите играчи кастрација,мамето нивно.
Се знае кај сеДа ти ебам клубот умрен, немало пари за трансфери во јануари, е кај се парите де да го ебам
Ништо не вложува зошто д ане му се исплати му е.ам јенкито. Self-sustainable е клубов денар нема вложено само цедиМене не ми е јасно како како му е исплатливо на Кроенке да го има клубот ако трета година по ред не фаниме ЛШ и без никакви инвестиции и во наредните години, не само што резултатски уназадуваме, последните години и финансиски паѓаме, пред некоја година бевме трет највреден клуб, секоја година паѓаме по една позиција, сега сме шести или седми.
Абе 7 нека стави ако треба само да не примат голови како со Ливерпул. Ама кога ќе го видам Мустафи сигурен сум дека ќе има тресењеСо 5 играчи назад против Фулам
Само трите бода да ги земеме, друго не ме интересира.