Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Браво бе. Поените на табелата се небитни. Браво уште еднаш. А за што играат тимовите иначе, за кило семки?

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Ако на полусезона се освојуваат титулите, тогаш извини, нисам знајала.

Шпекулации за Банега :D
Алдервирелд на лето за 25м фунти би бил идеален трансфер со оглед на историјата :sneaky:

Ајде една мала кратка анализа, кај сме биле минатите 3 год на полусезона, а кај сме сега.
Како викаат старите ако баба лаже траг не лаже (или статистика во нашиов случај)

d9f53f6d3e0a3c052bfc08dffa7addb8.jpg
c9168687e03348ac262b7ab3535dafbb.jpg
8da1beffd8259c619c8b314e0547ac10.jpg
a1080a35fc43829cdfda1af8a2a7fffa.jpg

Гледајчи ги само бодовите на Арсенал се од 34 до 40 максимум. Годинава имаме 38 значи сме во просекот од минатите години. Напредок бодовно гледано сеуште немаме.

39 поени во 2015/16 за прво место :place:

Таа сезона имавме и 18 Clean sheets, сега сме светлосни години далеку од тоа, не памтиме кога последен пат сме сочувале мрежа во лигата

Ако на полусезона се освојуваат титулите, тогаш извини, нисам знајала.
А кој спомна титули негде а ?
Само сакав да го покажам трендот на бодови последните години на полусезона и да извадиме некои заклучоци

И јас тоа приметив и уште не ми е јасно како таква сезона ви клизна...
Клизна, клизна, нешто као Џерард кој клизна [emoji16][emoji23][emoji23], мала шала, најлоша сезона на Венгер е таа според мене

Шпекуалции за во Јануари, Банега и Гери Кејхил, што е следно Глен Мари од Брајтон на позајмица, пензионерски дом ќе стануваме.

Пред 1 година обратно беше (тој сакаше да си оди), убави се парите :icon_mrgr:
Тешко дека ќе се ослободиме од него пред да му заврши договорот.

Што е шпекулацијава со Банега ? Се надевам нема стварно по него да тргнат

За жал нашето ниво е тоа, ќе ги дадеме Озил и Ремзи, ги добиваме Банега и Гери Кејхил. Колку и да прави уткми Емери во менаџирањето на тимот, со овој состав и потенцијалните трансфери ни Пеп и Клоп заедно да дојдат нема да го управат тимот.

Туку за денес како расположението, јас не очекувам ама баш ништо, само сакам некој достоинствен пораз, да не се избрукаме, најлошо време за играње на Енфилд, Озил пак го нема во тимот, наводна повреда, не знам веќе што се дешава со него, одбраната падни-стани, да се молиме Мустафи и Колашинац да бидат спремни (да, до тоа ниво дојдовме да се молиме Мустафи да биде здрав да игра), од десно ќе дува страшна промаја со Лихштајнер, у средина креативност 0 со Ивоби наместо Озил, иако може и Ремзи ќе стартува денес на таа позиција.

Се што имаме се Обамејанг и Лаказет, кој мора да стартуваат и да изиграат 90 минути заедно!

Абе ако можеа КП и Лестер да го тепаат овој Сити, зошто па ние да не можеме да изгубиме само со 2 гола разлика ? :icon_lol:

COYG

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom