Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ауу ваква утакмица се чекаше, страшно второ полувреме одиграа, каква мотивација, жар и желба за победа. :vozbud:
Атмосферата на Емирати поодамна не е била така страствена. :cujte:

ООООООООООДАМНА немам видено ваков жар и желба во Арсенал.
Секоја чест за соте што играа и најмногу за Емери

Ramsey bese klucen za presvrtov, ne mi se vervit deka ne mu go prodolzija dogovorot a vo timov ostanvet umreni igraci ko Miki i Ozil i pletkacot Iwobi.

Охохохохо, немате појма колку сум среќен денеска!!

Инфаркт утакмица, типично, ги убивме у прво до пола некаде, после паника, глупав гол, тотален пресврт у пет минути со тој „пеналот“.
Ама у второ мајсторот со првавите замени растури, страшна енергија, страшна пожртвуваност, Ауба класа, Тореира класа, Колашинец личеше на топ играч денес, не знам шо друго да кажам, ајде за само три дена на Олд Трафорд, со оваа форма на Јунајтед треба и со најлоша игра барем нерешено да извадиме, да не праиме муабет ако играме како денеска.

Да не се заборави и Лено кој и покрај грешката за првиот гол одбрани одлични удари.Ако не беше тој можеби натпреварот ќе тргнеше во друга насока.

Видовте ли каков пресинг им лупанвме во второ, не можеа напад да почнат од гол-аут Дин 3 пати го натера Љорис да веди одново.

Посебно сакам да ги споменам и поздравам двајца ликови.

Првиот е Ерик Диер, пичетo смрдено кое провоцираше по првиот гол на кокошките, ама убаво му се врати у второ кога беше директен кривец за два гола, сигурно му било убаво чувството.

А вториот е гомнарот Пол Мерсон, другпак пак правете си со Шервуд комбинирани состави со кокошки во тимот, ебате аналитичарите преплатени, ги видовме таквите у Валенсија и Монако колку му е капацитетот, 19 утакмици без пораз биле среќа. Мрш!

И да кажам за Ремзи, искрено по ова што се дешава со Озил и Микитарјан сезонава, Емери, Свен и екипата треба да размислат, дали се исплаќа повеќе да ги продадеме Озил и Микитарјан а да го задржиме Ремзи, плус купувајќи едно или две крила. Знам дека огромен проблем ќе биде платата на Озил и тешко дека некој ќе може да си го дозволи.

Последно уредено:
Се покажа класата на тотнем при израмнувањето (дајер) и нивната радост. И после биле поголем клуб од нас? Мало сутра.
Секоја чест би рекол за Емери, ептен тактички изиграно. Конечно ми се врати довербата при дерби натпреварите, знам дека нема да го јадеме. Одличен пристап има. Единствено потфрли против Сити, ама прв натпревар му беше сепак.

Пријатно догледање до следното е... :love:

47386158_2067964873293588_2648729000280588288_n.png

Obozhavam da gledam vakvi raboti, se gleda deka ima top atmosfera megju igrachite, i samite rezultati govorat za toa !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom