Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
21273685_504585996558437_5184609341603413282_o.jpg

Така ми текнува на моменти, посебно кога ќе ми текне на типови како Дебуши, ај некои играчи вистински играат, се испотуваат бар малце за тие милионите, овој како некоја пијавица се залепил и си цица кур го боле.
Има и бетер, Сити 10 години го чуваа Тејлор ваш на список, пријавен во ФА и се тоа а тој кокошки ранеше во двор :icon_lol:

Eddie Nketiah scored another international hat-trick as the Arsenal youngster continued his impressive start to the new season.

Изоставен е за првиот дел од сезоната ко што прочитав. Башка интересно е да се види на квантитативно колку утакмици е направена статистикава т.е. колку утакмици играл, а колку не.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

На Озил му фали само еден ко Канте да трча и за него. Кокелан мислев ќе биде таков тип ама нагло му опадна формата не знам што му бидна.
Незнам стварно шо сте запнале со Кокелин. Да го искористеме до лето и ај сиктер. Ќе се молиме со Францис факинг ноубади Кокелин за договор. :)
Си стојам на моето,до лето нека изигра зошто стварно е добар,на лето мора да се купува дмф,квалитетен,искусен и да има име.

Не викам дека не,но тука ќе ги употребам зборовите на магистерот,Кокелин е Кокелин.
Дали мислите со Кокелин на таа позиција Арсенал ќе може утре да освои ПЛ и ЛШ?

Времето како најдобар критичар ќе си го каже своето.

Дај бе како си ги наоѓате овие мислењата вака или памтиш кај ти беа ? Не знам. 100 години сум тука, лани научив слика како се клава. Ти како оние од вмро си, ко ќе најдат нешто кажано пред 4840802942 години. :D

Дај бе како си ги наоѓате овие мислењата вака или памтиш кај ти беа ? Не знам. 100 години сум тука, лани научив слика како се клава. Ти како оние од вмро си, ко ќе најдат нешто кажано пред 4840802942 години. :D
Горе десно у срчот,ставаш член и зборот кој сакаш да го најдеш.
Иначе доста се моите мислења,туѓите гарант сте ги прочитале.:D

На Озил му фали само еден ко Канте да трча и за него. Кокелан мислев ќе биде таков тип ама нагло му опадна формата не знам што му бидна.
Среќа не го зедовте Шнајдерлин пред 2 лета иначе ќе му стагнираше кариерата :icon_lol:

Озил имаше фантастична полусезона пред две години кога утепа со асистенции. Од тогаш само надолу иде кај нас и не знам зошто. Го следам во репрезентацијата не е таков да се влече ко скинато црево по терен, вчера дури и асистенција имаше за првиот гол и трчаше напред назад постојано.

Озил најдобро изигра кога позади него беа казорла и кокелан. Со таа формација имавме најстабилна игра. И тогаш кокелан имаше најдобри партии. Џака беше на клупа и сите се бунеа поради тоа. Откако се повреди казорла џака влезе прв тим и кокелан се изгуби и играта катастрофа стана.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom