Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Шо позиција уствари игра овој Лемар?
Секаде може да игра во офанзивата, нешто како Де Брујн. Не ги гледајте парите, замена за Алексис посекако требаше да купите ама летово требаше да се адресираат и проблемите во средината и одбраната, поготово во средината. Тешко вас со Џака и Ремзи цела сезона.

Лемар ако не одбие, Венгер и очајнава управа треба веднаш да се повлечат од клубот ...
Ќе игра лево крило на местото на Санчез освен ако на Венгер не му текне да измислува топла вода и да го игра место Ремзи ...
Секаде може да игра во офанзивата, нешто како Де Брујн. Не ги гледајте парите, замена за Алексис посекако требаше да купите ама летово требаше да се адресираат и проблемите во средината и одбраната, поготово во средината. Тешко вас со Џака и Ремзи цела сезона.
Шо знаеш ти, Вилшер и Казорла кај ќе играат ?

Чим Окс отиде за 40 милиони, ако Алексис го дадеме за 60, бруки невидени. И двајцата имаат помалце од 1 година од договорот, а Алексис е светлосни години пред Окс.

А таква ситуација па коа Алексис го продаваш за 60 милионо, а го купуваш Лемар за 92 е толку глупа шо не ни можам да ја објаснам...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ако е вистина Лемар и Рабио да се донесат хихихи ( ама не е :( )

Толку од нас, Санчез останува и нема да има нови играчи. На крај ние сме губитници
ин Лаказет Колашинац
аут Габриел Шчесни Гибс Перез Окс Џенкинсон

Со парите од Окс можеше барем некакво засилување да се донесе, ама Венгер. Навикнете се на екпериментирање Џака-Кокелан, Кокелан-Ремзи, Ремзи-Џака, Кокелан-Елнени, Елнени-Џака, Ремзи-Елнени, се дури не е најде најдобрата комбинација.

Добро е, од една страна мило ми е што вака испадна, бар не го продадовме уште еднаш најдоброиот свој играч на конкурент во лигата, што натаму ќе прави догодина не зависи веќе од нас. Но како може ниеден друг играч да не купиме, вака како што е дефинитивно сме послаби од лани.

Кои глупости се истресија само денеска по по по
Затоа ќе се вклучам после 12,ќе прочитам дека никој не сме купиле и така,ќе се спремам психички за оваа сезона.

Гадно го мсна робен по десната ахилова пета ама се врати во игра, не ми стои дека е повреден.

Да да видов дека се врати ама некако не ми се движи нормално , вајда не е ништо сериозно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom