Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има и бетер, Сити 10 години го чуваа Тејлор ваш на список, пријавен во ФА и се тоа а тој кокошки ранеше во дворТака ми текнува на моменти, посебно кога ќе ми текне на типови како Дебуши, ај некои играчи вистински играат, се испотуваат бар малце за тие милионите, овој како некоја пијавица се залепил и си цица кур го боле.
На Озил му фали само еден ко Канте да трча и за него. Кокелан мислев ќе биде таков тип ама нагло му опадна формата не знам што му бидна.
Незнам стварно шо сте запнале со Кокелин. Да го искористеме до лето и ај сиктер. Ќе се молиме со Францис факинг ноубади Кокелин за договор.
Си стојам на моето,до лето нека изигра зошто стварно е добар,на лето мора да се купува дмф,квалитетен,искусен и да има име.
Не викам дека не,но тука ќе ги употребам зборовите на магистерот,Кокелин е Кокелин.
Дали мислите со Кокелин на таа позиција Арсенал ќе може утре да освои ПЛ и ЛШ?
Времето како најдобар критичар ќе си го каже своето.

Горе десно у срчот,ставаш член и зборот кој сакаш да го најдеш.Дај бе како си ги наоѓате овие мислењата вака или памтиш кај ти беа ? Не знам. 100 години сум тука, лани научив слика како се клава. Ти како оние од вмро си, ко ќе најдат нешто кажано пред 4840802942 години.![]()

Среќа не го зедовте Шнајдерлин пред 2 лета иначе ќе му стагнираше кариератаНа Озил му фали само еден ко Канте да трча и за него. Кокелан мислев ќе биде таков тип ама нагло му опадна формата не знам што му бидна.