Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Алексис се повредил читам, најверојатно нема да игра нредна :(

Поарно нека не игра. Озбилно ми се повраќа од него веќе. Нека си поседи годинава на клупа па да видиме кој ќе го побара во јуни.

Поарно нека не игра. Озбилно ми се повраќа од него веќе. Нека си поседи годинава на клупа па да видиме кој ќе го побара во јуни.
Сериозен ли си бе ?
Па Алексис у најлоша форма е пак 3 класи подобар од другите играчи...
Дај не ме јеби со вакви постови.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

После тоа цинично потсмевање кога тимот губеше а тој никаков придонес не даде одбивен ми е ептен. Колку сака нека е добар, да сум на место на Венгер ќе му забранам да доаѓа во клубот и ќе заборави терен до јуни.

Што се секирате

wellba11.jpg

Сериозен ли си бе ?
Па Алексис у најлоша форма е пак 3 класи подобар од другите играчи...
Дај не ме јеби со вакви постови.

Имаш проблем да разбереш дека ТИМОТ е поголем од ЕДЕН ИГРАЧ, па макар тоа биле и Анри и Беркамп, не па за факинг Алексис.... би го седнал и јас, посебно кога веќе си кажа јавно дека не сака да игра за Арсенал и дека беше очаен за трансфер надвор од клубот .... не заслужува повеќе

Анри во едно интервју има признато дека плачел кога му кажале дека ќе го продадат во Барселона и никогаш не можел да се помири со тоа дека нема да игра за Арсенал. Тоа е разликата меѓу клубска легенда и лигле што игра за пари.

Анри во едно интервју има признато дека плачел кога му кажале дека ќе го продадат во Барселона и никогаш не можел да се помири со тоа дека нема да игра за Арсенал. Тоа е разликата меѓу клубска легенда и лигле што игра за пари.
Od kade ova? Jas znam deka ustvari samiot pobara tranafer vo barsa poso imal pogolemi shansi da osvojt LS(sho i bese slucaj).

Od kade ova? Jas znam deka ustvari samiot pobara tranafer vo barsa poso imal pogolemi shansi da osvojt LS(sho i bese slucaj).
Не можам да го најдам интервјуто оти го гледав одамна и не ни памтам која телевизија го правеше. За да освои лш избега Виера, Анри не се сеќавам дека побарал трансфер за да освои лш.

Eве некое инфо нешто околу тоа:
http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/thierry-henry-reveals-left-arsenal-5089868

Не можам да го најдам интервјуто оти го гледав одамна и не ни памтам која телевизија го правеше. За да освои лш избега Виера, Анри не се сеќавам дека побарал трансфер за да освои лш.

Eве некое инфо нешто околу тоа:
http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/thierry-henry-reveals-left-arsenal-5089868
А зошто си отиде Анри од Арсенал во Барса ?

Ај да го седнеме Алексис ако не па да се бориме за опстанок сезонава :)

А зошто си отиде Анри од Арсенал во Барса ?

Ај да го седнеме Алексис ако не па да се бориме за опстанок сезонава :)

Молим те немој да го споредуваш учинокот на Анри со учинокот на Санчез. Анри замина кога целиот тим со кој што играше беше распродаден и кога Венгер почна со глупавите трансфери и ете си кажал човекот дека се скарале со Венгер поради безидејноста на Венгер. И покрај тоа, најди една ама само една утакмица каде што Анри не дал се од себе, најди кога го уценувал клубот, правел драми и ја расипувал атмосферата во соблекувалната. Се гледаше кој клуб му е во срцето, дури и кога направи кам бек и постигна гол од клупа цел стадион стана за него.

Анри кажа пред недела две кога се дискутираше Арсенал на Скај, дека направил муабет со Венгер кога видел дека им се многу различни погледите околу тоа каде треба да биде Арсенал во иднина.

Сериозно го споредувате Санчез со Анри? Секоја му чест на Санчез за придонесот во секоја полу-сезона, ама само вода може да му носи на кралот. И да, Пандев да е мотивиран, а Санчез насилно да е во тимот подобар придонес ќе имаме од Пандев.

А од каде и како сфативте дека ја го споредувам Анри и Санчез ?
Ја само реплицирав на тоа "не знам кој друг побарал трансфер за да освои лш".

Нормално дека никако не може Анри и Санчез да бидат исти кога едниов останал во Арсенал не знам колку години, а другиов само 3 сезони. Ама ја нит сакам нит па пробував да ги изедначам.

Абе реално треба да се седне малце Санчез на клупа али Венгер е путенце. Го сакам Санчез,светлосни години подобри сме со него али што не е вред не е вред да ми кења по клубот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom