Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување

Орнстејн за Лаказет.Честито нов напаѓач.Конечно,после 5години.
Сега само да не ја изгомнат работата со Озил и пред се со Санчез.

Лион го земале Диаз од Реал денес, што би значело дека 99% е готово.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Добро е, имам пречуство дека ќе испадне супер засилување. Само ја не би сакал да си оди Жиру, ако веќе мора да се ослободиме од некој во нападот, подобро тоа да биде еден од Тео/Велбек.

Велбек ни за жива глава не го давам. Нема ни еден играч во Арсенал , ни Санчез не може да го прави тој пресинг што го прави Велбек и да ја растеретува одбраната. Ни треба таков човек а сперматозоидов Жиру ако сака да си е резерва арно ако не ај у пичку матер у Вест Хем[DOUBLEPOST=1498851070][/DOUBLEPOST]Тео,Перез,Вилшер,Дебуши,Гибс,Оспина- Одма сите аут. За Окс сум така-така оти преку кур ми е и од неговата неконстатност.[DOUBLEPOST=1498851129][/DOUBLEPOST]А некако и Кокелан ми стана антипатичен ако се земе асален цм/дм слободен е да лета и Кок.[DOUBLEPOST=1498851234][/DOUBLEPOST]И не знам дали сте чуле, веќе неколку години го спомнувам на темава на Џон Торал сакам да му се даде шанса. Ама со оглед на тоа дека Озил игра на негова позиција и Ивоби тешко...

Крис Вилок еден од подобрите таленти во школата одби да потпише нов договор со Арсенал и се пресели во Бенфика.(n)
DDmDv5UXYAEeotP.jpg:large

Alexis Sanchez: "My future will be decided after the cup. I know what it is, but cannot say."

Да не брзаме пред време со величење на Лаказет, оти последниве трансфери ни се катастрофа, ни еден играч не го подобри тимот.

Последно уредено:
Alexis kje ostani. Ako se stvarno ova negovi zborovi,aBayern javno kazhaa deka ne odat po nego, a Wenger rece deka ne prodava vo Anglija (City) to se dvata kluba koi bea najzainteresirani za nego.

Лош филинг имам за трансферот на Лаказет. Неверувам да се изнадава голово во ПЛ, 20 гола во сезона макс му предвидувам, нешто слично како Жиру. Сепак ме радува фактот што после толку време конечно ке играме со мобилен шпиц, ке гледаме поубав фудбал ако ништо друго. Ако не го продадеме Алексис а успееме да го доведеме и Марез, свашта може да се деси догодина.

Лош филинг имам за трансферот на Лаказет. Неверувам да се изнадава голово во ПЛ, 20 гола во сезона макс му предвидувам, нешто слично како Жиру. Сепак ме радува фактот што после толку време конечно ке играме со мобилен шпиц, ке гледаме поубав фудбал ако ништо друго. Ако не го продадеме Алексис а успееме да го доведеме и Марез, свашта може да се деси догодина.
Да, може пак ќе го освоиме ФА купот...
Со Венгер ништо не праиме.
Гарнат ќе се курчи и ќе го игра Лаказет 2 утакмици па ќе го стаи на клупа, ко со Окс шо праеше коа овој ни ја држеше цела средина...

Да, може пак ќе го освоиме ФА купот...
Со Венгер ништо не праиме.
Гарнат ќе се курчи и ќе го игра Лаказет 2 утакмици па ќе го стаи на клупа, ко со Окс шо праеше коа овој ни ја држеше цела средина...

Се е можно со Венгер. Лаказет не е свесен дека може цела сезона на крило да ја пројде.
Шала на страна покажува муда летово Венга. :D Ситуацијава со Алексис да се случеше пред 3-4 години веќе ќе беше спакуван за во Сити.

Се е можно со Венгер. Лаказет не е свесен дека може цела сезона на крило да ја пројде.
Шала на страна покажува муда летово Венга. :D Ситуацијава со Алексис да се случеше пред 3-4 години веќе ќе беше спакуван за во Сити.
Не покажал муда туку се однесува како секој нормален менаџер на клуб од рангот на Арсенал, само шо претходниве години се понашаше ко да го тренира сандерленд па не може да си ги задржи најдоврите играчи у конкуренција со гигантите. Затоа сеа ни изглеа ова ко нешто уау...

Види, ја сакам да иаме добра сезона и да освоиме нешто that counts или бар да освоиме ФА и да бидеме конкурентни во ПЛ, ама последниве 10 години ми викаат "не се надевај"...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom