Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, може пак ќе го освоиме ФА купот...Лош филинг имам за трансферот на Лаказет. Неверувам да се изнадава голово во ПЛ, 20 гола во сезона макс му предвидувам, нешто слично како Жиру. Сепак ме радува фактот што после толку време конечно ке играме со мобилен шпиц, ке гледаме поубав фудбал ако ништо друго. Ако не го продадеме Алексис а успееме да го доведеме и Марез, свашта може да се деси догодина.
Се е можно со Венгер. Лаказет не е свесен дека може цела сезона на крило да ја пројде.Да, може пак ќе го освоиме ФА купот...
Со Венгер ништо не праиме.
Гарнат ќе се курчи и ќе го игра Лаказет 2 утакмици па ќе го стаи на клупа, ко со Окс шо праеше коа овој ни ја држеше цела средина...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Не покажал муда туку се однесува како секој нормален менаџер на клуб од рангот на Арсенал, само шо претходниве години се понашаше ко да го тренира сандерленд па не може да си ги задржи најдоврите играчи у конкуренција со гигантите. Затоа сеа ни изглеа ова ко нешто уау...Се е можно со Венгер. Лаказет не е свесен дека може цела сезона на крило да ја пројде.
Шала на страна покажува муда летово Венга.Ситуацијава со Алексис да се случеше пред 3-4 години веќе ќе беше спакуван за во Сити.
Таква политика и ни е потребна, никој не е поголем од клубот. (освен Венгер изгледа