Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Сигурно :LOL:
Него кој ќе го трпи копиљот пак ако отиде у Јунајтед ...
The most astonishing analysis yet: how refs apply different rules on fouls for and against different teams
http://untold-arsenal.com/archives/51327

"Now whoscored have the following stats for this season on reds and yellows;
Arsenal players have received 33 yellows and 4 red cards, Leicester players received 42 yellows and 1 red, Tottenham 58 yellows and 0 reds, City 48 yellows and 0 reds. So, from the least number of yellows Arsenal players get punished the most.
Obviously the yellows for the other teams would be much higher if they were treated like Arsenal players who are carded at their first offence, but that's besides the point. Given that red cards usually have a huge bearing on outcome of match, just as penalties, can anyone say the referees aren't influencing the outcome of the title race? These figures are worrying, and something needs to be done.

March 19, 2016 at 8:04 am

Penalties (Last 3 months)
Leicester 5
Tottenham 4
City 3
Arsenal 0

Red cards (All season)
Arsenal 4
Leicester 1
Tottenham 0
City 0

Ах тоа старо гомно Рајли дај нека скини конци веќе еднаш ...

Последно уредено:
http://www.arsenal.com/news/news-archive/20160321/video-the-best-of-iwobi-at-everton?

Јак е, до некаде го разбирам чичо што го тура пред Кембел. Сепак наше дете е :ojeaa:

Иначе само што го гледав со Барса натпреварот, мушки сме изиграле, имавме добри шанси, башка фаул за пенал Ивоби ово оно...
Елнени ептен е јак, има муда шутира кога е во добра позиција. Башка има и добар осет за пас.

http://www.arsenal.com/news/news-archive/20160321/video-the-best-of-iwobi-at-everton?

Јак е, до некаде го разбирам чичо што го тура пред Кембел. Сепак наше дете е :ojeaa:

Иначе само што го гледав со Барса натпреварот, мушки сме изиграле, имавме добри шанси, башка фаул за пенал Ивоби ово оно...
Елнени ептен е јак, има муда шутира кога е во добра позиција. Башка има и добар осет за пас.
Пенал??? Сам се сопна, среќа не доби жолт поради протестирање :D

Пенал??? Сам се сопна, среќа не доби жолт поради протестирање :D

Имаше мал допир со коленото го чепна ама не намерно и се повлекуваше. И јас на почеток мислев дека сам се сопна ама од еден агол се гледа дека има контакт

Читам некои статии дека Мурињо можно ќе завршел кај нас(знам дека веројатноста за тоа е иста со таа дека јас ќе станам астронаут) но баш ме интересират какво мислење ќе имате ако се остварит тоа. Ќе престанете да го гледате Арсенал или ќе сте среќни шо лик како Мурињо ќе го заменит Венгер? И кој менаџер го посакувате како замена за Венгер(јас би одел на Чоло зошто би можел да се носит со идните засилени тимој како Сити, Јунајтед, Челзи итнт).

Ако бараме заменик Алегри. Мурињо ми е најомразен тренер од секогаш, но мора да признаеме дека е врвен стручњак. И да, нема да престанам да го гледам Арсенал, па кој сака нека е тренер.

Ако не Алегри, некој од нашите легенди, мислам дека ќе можи да се носи со притисокот наречен Арсенал. За мене Беркамп би било совршенство, али слабо „лета“. Пирес и Анри втора опција. Ни треба некој кој ја знае душата на Арсенал. Енрике го научи занаетот со Рома, па сега прави пепел со Барса. Од low budget тренери Мартинез ми е онака најхаризматичен тренер.

Јас сакам еден од Томас Тушел или Јоаким Лев може и Алегри.
Мурињо и Симеоне не ги сакам, посебно првиот.Нивниот стил на игра воопшто не ми се допаѓа, ако дoнесеме еден од нив ќе се наруши брендот на Арсенал кој е граден веќе 20 години, како тим што игра убав фудбал, на посед, free-flowing.Ако планираат да носат еден од тие двајца, поарно на Болд нека му дадат да ја води екипата.
А за тоа дека ако дојде Мурињо демек нема да го следам Арсенал, глупости, Мојс да ни е тренер пак ќе навивам за оваа екипа.:)

Јa сaкaв Клoп aмa генијaлци се oвие oд упрaвaтa.

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Kaко би ви чучнал Еди Хау со фудбалот што го игра Бурнмаут, и она кон кое што се стреми Арсен цел живот.

Kaко би ви чучнал Еди Хау со фудбалот што го игра Бурнмаут, и она кон кое што се стреми Арсен цел живот.
Земете си го вие Еди Хау.:LOL:
Огромен скок ќе биде тоа за него, а и огромен ризик за Арсенал да ризкува со таков неискусен тренер.
Секоја чест за него и фудбалот што го негува, ама треба да се искалеми уште добри 5-6 сезони, според мене.

Ќе се пее boring-boring Arsenal со Мурињо. Јас како навивач сакам да уживам во фудбалот, ништо не ми менува победа од 1-0 со гол од контра.

п.с. Шансите да дојде идиотот кај нас се 1/1000000

Земете си го вие Еди Хау.:LOL:
Огромен скок ќе биде тоа за него, а и огромен ризик за Арсенал да ризкува со таков неискусен тренер.
Секоја чест за него и фудбалот што го негува, ама треба да се искалеми уште добри 5-6 сезони, според мене.
Брендан Роџерс е човекот за вас :coffee:

Не може да не го гледам Арсенал па макар и Мурињо биде тренер. Но тоа нема никогаш да се деси,фала богу.Овој клуб има вредности над 125 години кои мора да се почитуваат.Идиот ко Мурињо во овој клуб не дај боже.
Брендан Роџерс е човекот за вас :coffee:

Ако научил да прави салам трансфери со две раце би го потпишал. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom