Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Go sopna drug igrac pred da se frlit, trebase odma da padnit a ne posle 1 sekunda. Ustvari da zaprimetese debilot Klatenburg i posle 1 minuta da padnese morase da sudi penal.
Амa Алексис сaм си е крив, гo сoпнaa пa oвoј нaпрaи чекoр-двa и кoa виде декa му бегa тoпкaтa уште пред дa гo сoпнaт пo втoр пaт пoчнa дa пaѓa. Дa си пaднеше при првoтo сoпнувaње, пеки, aмa вaкa смешнo изглеaше.

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Не е битно дали е смешно или не, пенал си е пенал. Уствари незнам зашто мора да паднеш за да биде пенал, тоа само ги тера играчите да дајваат и при најмали контакти. Изгуби ли рамнотежа е пенал тоа е тоа.

Абе ако така глеаме на работите, тогаш и при издишување во лицето на противникот играчиве ќе губат рамнотежа...
Не можеш да кажеш дека причината за дајвање била тоа што морало да се падне за да се досуди пенал.

У секој случај, стартот над Санчез мене не ми беше за пенал. Секој различно гледа на работите и тоа е тоа. Контакт имаше ама за мене не беше доволно за пенал.

Добра игра конечно, Елнени и Кокето одлично функционираа, Габриел исто денес за пофалба да не биде дека само го спомнуваме кога е тапа.
Озил се надевам дека ќе биде спремен за наредна дека пауза репрезентации иде. Она говедото Стоунс или како и да се вика , од скок му слета на стапало дебил еден.
Иначе судијава денес катастрофа, пенали не свири, жути не дава, ги утепаа од маање, ја не знам Оспина како остана жив кога му влезе Лукаку со клизач.
Со Велбек сме многу поопасни, јако изигра денес, на неколку пати беше во супер шанси али Ивоби не го проигра. Ивоби одличен супер комбинираше со Велбек напред.

Овие првиве пак 1-0 си тепаа:cujte: , по којзнае којпат....:toe::toe:

Иначе нареднава гледам играме против буљашите што не поминаа во купот. Мора да им бапнат една петарда :oleee:

Последно уредено:
Кaкo шo рекoв се е џaбе, не декa сaмo мрчaм aмa реaлнo џaбе е. И 100-0 дa ги тепaме Вoтфoрд ипaк немa мaгичнo дa не врaтaт вo ФА купoт нити пaк ќе јa стигнеме рaзликaтa сo Лестер...

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

И вака секоја утакмица, не дека ќе смени нешто но нека му кажат тие неговите дека фановите баш не се задоволни со неговото понашање да му ебам фармерот амерички сељачки

Ех, да можеме барем една од жените на играчите да онадиме у животот ќе биде луѓе од нас :(
прво сакав со онаа оригиналната балканса пцовка да напишам каде место жени се спомнуваат мајки, ама реков ајде да бидам малце поцивилизиран :D

прво сакав со онаа оригиналната балканса пцовка да напишам каде место жени се спомнуваат мајки, ама реков ајде да бидам малце поцивилизиран :D

Не се правиш цивилизиран, туку сигурно нејќеш да буташ у стари баби. :D Ах што си тииии....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom