Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
По не венгеров трансфер немам слушнато.
Венгер не сака играчи со големо его, он сака лигави мачиња шо ќе го слушаат како им продава филозофии, башка 35 години е и спор ко желка.
Ибра е играчиште едноставно играчиште. Победник во секоја смисла на зборот, мажиште со мадиња до земја. Нема пораз за него, нема невозможно за него на 35 години игра ко вол. Ибра и Тевез се единствените играчи кој мислам дека до 38 без мака можат да играт фудбал а до скоро се немаше ни повредено. Ибра тие загарантирани минимум 20 голови, во ЛШ е ѕверотиња. Едноставно мислам дека е нешто што ви треба во тимот искрено, малце да ги потплеска некој лиглиња а богами ако остани Венгер а овај дојди по некоја неверојатна фантазија и него ќе го наплеска :D

Cd6JQqfW8AEw-OR.jpg:large

Добро е, Тео и Жиру се на клупа, но Ивоби пак добива шанса пред Кембел.

Само не знам што се запнал Венгер да ги игра заедно Косиелни и Габриел, од сите дефанзивни парови некако овој пар најнесигурен ми делува.

Eksperimentira za narednata sezona. Taja e nasha. 100%.[DOUBLEPOST=1458393549][/DOUBLEPOST]Belerin ne klecka pokje ili sho e rabotata ? Ochaen e vekje 3-4 meseci, osobeno denes. Nitu eden tochen pas, nanapred.

Последно уредено:
Eksperimentira za narednata sezona. Taja e nasha. 100%.[DOUBLEPOST=1458393549][/DOUBLEPOST]Belerin ne klecka pokje ili sho e rabotata ? Ochaen e vekje 3-4 meseci, osobeno denes. Nitu eden tochen pas, nanapred.
Дa му се извиниш сеa нa Белерин :D

Убaвo игрaaт, aмa џaбе е...

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Одлично полувреме, да ја завршиме утакмицата на исто ниво, после ќе правиме математики.

Вака се игра фудбал бе пичка ви мајчина!
Само да не ја испосерат у второ, да не влезат на терен ко да ја добиле утакмицата. Мора 0-3,а после тоа смирено и рутинирано до крај.
Ајоби :icon_mrgr:

Велбек и Ивоби за два натпревари го изиграа тоа што Волкот и Жиру веќе четири сезони ги чекаме да се уклопат и да ги создадат/реализират шансите. Друго приметив, лани кога се врати Жиру и повреди Велбек, формата на Санчез драстично падна. Сега кога Велбек се врати, ја врати и препознатливата форма на Алексис. Заклучок, со Жиру не функционира нападот.

Ми се сере од ваквите анализи...
Демек Алексис играл лошо зошто Жиру му бил у нападот, а сеа зошто Велбек е напаѓач играл многу подобро...
Чунки лани Велбек ни беше прв напаѓач па затоа Алексис имаше супер сезона...

Барање изговори е тоа. Алексис сезонава игра лошо и тоа е факт, нема потреба од барање изговори и оправдувања.

Клатенбург нема појма што прави, пушта Евертон да ни ги мава играчите, а голот на Жиру го поништува за најнежен допир. Целосно му избега утакмицата од рака

Клатенбург нема појма што прави, пушта Евертон да ни ги мава играчите, а голот на Жиру го поништува за најнежен допир. Целосно му избега утакмицата од рака
Недосуден пенал плус у прво полувреме над Санчез на два пати му прават прекрашок внатре у 16 овој се прави кјорав мајчина му, гомнарии ни прават судиите ...

Недосуден пенал плус у прво полувреме над Санчез на два пати му прават прекрашок внатре у 16 овој се прави кјорав мајчина му, гомнарии ни прават судиите ...
Еј не заебавај Санчез сам се фрли уште пред да имаше контакт, да почекаше малце ќе беше чист пенал, ама тоа шо го напраи...

Нема врска, контакт имаше и тоа бааѓи, само Санчез не падна како што треба.

Супер победа, конечно да го изгледам Арсенал нормално без многу нервози, дали е фактот што притисокот не е на играчите, дали затоа што тимот е погоден, Елнени одлично фукнционира засега, дали затоа што Жиру не е во тимот.

Грешка бев денес за дуото Габриел-Кос, одлично завршија работа, Лукаку не се виде.

Може некој да ми каже што се случи со Озил дали се повреди или превентивно зш не го глеав 2то полувреме

Може некој да ми каже што се случи со Озил дали се повреди или превентивно зш не го глеав 2то полувреме
Има повреда, сега Венгер на пресот така кажа, само рече дека не била сериозна.

Еј не заебавај Санчез сам се фрли уште пред да имаше контакт, да почекаше малце ќе беше чист пенал, ама тоа шо го напраи...
Go sopna drug igrac pred da se frlit, trebase odma da padnit a ne posle 1 sekunda. Ustvari da zaprimetese debilot Klatenburg i posle 1 minuta da padnese morase da sudi penal.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom