Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
8 бода разлика, 9 кола до крај, премногу ли е? Засега сме само математички во игра, премногу чуда треба да се случат да ги стигнеме, плус тука се и Тотенхем.

Штета што една глупа грешка пак не кошташе многу али тоа е, јас сум задоволен од залагањето.:ojeaa:

8 бода разлика, 9 кола до крај, премногу ли е? Засега сме само математички во игра, премногу чуда треба да се случат да ги стигнеме, плус тука се и Тотенхем.
Обично мене секогаш ми викаат дека сум оптимистичен и се тоа, ама твојов оптимизам :cuc: :icon_mrgr:

Мислам дека промена од лево во десно крило на Санчез ќе вроди промена во неговата форма на подобро. Едноставно кога е лево секогаш се влече на десно за да се намести на шут со десна. Барем до крај сезона.

Да не испадне дека само пишуваме лошо за играчите, денес двајца иначе многу критикувани играчи изиграа добра партија- Гибс и Оспина, посебно вториот, иако уште си го има тоа често да ја испушта топкта при одбрани,ама гол-технологијата стварно е јака, 99% топката беше у гол.
Гибс ја зафркна офсајд-стапицата при вториот гол на Тотенхем. Инаку, и бранењето на корнерот при првиот гол (повторно) беше криминално - демек зона некоја ваљда, а Ламела имаше едно пет метри слободен простор околу себе комотно да натрча на нафрлената топка.

[DOUBLEPOST=1457217356][/DOUBLEPOST]Иначе голчето на Ремзи беше ремек дело, ги навежба петите ептен.:zver::ojeaa::oleee:

Последно уредено:
Маме му ебем, заборавив дека утре имало утакмица, реваншот со оние тиквите портокалови.

Сакам Чемберс, Елнени, Кембел и Велбек да стартуваат, другото Венгер сам нека реши :D

А замислете утре не тепаат Хал (шо не верувам дека ќе се деси ама ипак само замислете), кои бруки ќе бидат тоа, полоша сезона ќе имаме дури и од челзи...

Нема да ни е првпат за 10 дена да испаднеме од три или четири натрепварувања, така да нема да ме зачуди и да изгубиме утре, у тешка удолница сме тргнати, иако забележав некои знаци на опоравување во саботната утакмица.

Само не ми се верува дека изгубивме од Свонси на домашен терен, на сите нервози со Јунајтед и Тотенхем, на таа утакмица не очекував толку беден исход, можеби клучни три бодови ќе бидат тие.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom