Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Пер, Габриел и Ремзи.

На Мертесакер ништо не му било, но Ремзи за жал
Wenger: "@mertesacker has a cut on his eye so he should be fine. @aaronramsey's looks most serious." #HCFCvAFC

Како ќе ја тераме до крај сезоната со Кокелан и Елнени во средниот ред, дури човек и да сака да се понадева дека имаме шанси за некој подвиг во лигата, повредиве пак не утепуваат.

Пичку мaтер, кoј ли сеa ќе биде крив зa лoшите резултaти кoa сеa се ooвредил Ремзи... :icon_lol:

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Артета дека се наоѓа тај, дај да го вратеме од мртвите :D
Сеа нападот ќе се разигра али од одбраната ќе си страдаме ... Мора да се избалансира се тоа ... Јебем ти

Артета е умрен веќе, не рачунаме на него.

Да може Вилшер барем еден месец да изигра нормално, ама џабе е, ептен е малерозен.

Аууууу повреди сега најдоааа.......
Кембел јак, исто младите добро се покажаа.
Во недела очекувам да се распуцаат, да ја завршат сезонава со добра серија победи.

:facepalm:
12801279_10207237142661371_4434209529182505427_n.jpg

Must watch

Последно уредено:
Аман заман не постирајте слики од листа на повредени, глупо е...

Ремзи аут до крај на сезона.

Ај белки Кокелан ќе се стегне малце а Елнени ќе го задржи солидното ниво. Бонус ќе биде ако Казорла се врати во април, бар финишот на сезоната да го фати.

Ајде да живнеме малку, да тепаме денес и одиме на Вембли.
Солиден состав, комбиниран позади, напред силен. Треба да распали Алексис за да добие повеќе самодоверба во завршницата од сезоната. Уште 9 кола има, ништо не е завршено.

Барселона е небитна, тука одиме на се или ништо

Абе многу јасно дека со Барса не можеме ништо понатаму, ама ваквиот состав ми е многу јак за ФА куп, ко да ни е единствена шанса за трофеј сезонава, бар мене така ми личи составов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom