Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Booooooo :( Istoto sekoja godina, istoto. I sea od mart kje imame 10 pobedi do kraj i kje bideme ubedlivo najdobri vo kalendarskata godina. Prelosh Wenger. Mlrase da odi na klupa Kokelan. Od avion se vide deka kje dobie vtor zholt.

P.s ako imase offside to ne go spori faktot deka taktichki sme uzhas.

Пораз тука ќе биде крај за Венгер, вистински го осеќам тоа, ќе се повлече самиот.

Спасивме газ, ако се смета ова за спасување, ех да не изгубевме од Свонси, можда бодот и немаше да биде лош, вака веќе не знам за што играме, за осигрување на топ4 или за некакво нереално сценарио за освојување титула.

Колку само „што би било ако би било“, Кокелан, херојот од лани, како можеше така да заебе, а и Оливер го сметав за солиден судија, и он се изгуби денес.

Покажаа зуби, Оспина одлични одбрани имаше. Ремзи имаше шанса на крај дури и да ги реши али тоа е....
Кокето ко да се врака на стар пат, без памет влегува во дуел кога знае дека има жут, да го рендаат треба у соблекувална.
Судијата не упропасти, комотно можеше и на нив втор жут да им брцне, не ми се јасни судииве, основни судиски правила не почитуваат!!!!!

А шо е со измената Велбек-Фламини бе ?
Шо школо посетуел Венгер у уста го...

Мораше умрениов Оливер втор жолт да му покажит на Даер чинам, имаше голема олеснителна околност пред се психичка шо ние веќе имавме црвен. Не дека не се дават за она втор жолт и да немавме црвен... али тоа.[DOUBLEPOST=1457190248][/DOUBLEPOST]
А шо е со измената Велбек-Фламини бе ?
Шо школо посетуел Венгер у уста го...
Немаше сила Дани али не мораше ебаниот Фламини да го стави...

Немаше сила Дани али не мораше ебаниот Фламини да го стави...
Па и на тоа мислев, шо може еден Фламини да ни донесе па шо него го става у игра ?
Боље нека го стаеше да речеме Монреал, па Гибс да оди ко лево крило, а Санчез на десно место Фламини да го игра.
Не му иде памет бе да му ебам тоа мувлата...

Да не испадне дека само пишуваме лошо за играчите, денес двајца иначе многу критикувани играчи изиграа добра партија- Гибс и Оспина, посебно вториот, иако уште си го има тоа често да ја испушта топкта при одбрани,ама гол-технологијата стварно е јака, 99% топката беше у гол.

Грешка е на 2:2 со играч помалку и еден играч во средина кој е напаѓачки ориентиран да се стави дм? Дм мораше да се стави е сега поарно ќе беше Чемберс место Фламини, ама сосема оправдана измена.
Санчез тоа што го направи при крај со контрата беше криминал. Мораше да шутира. Исто и Ремзи у 93... Тоа мораше да биде гол. Глупоста на Кокелан и Оливер нема што да се коментира.
Сума сумарум многу сме наивни... Без црвен ќе тепавме, 100% сум убеден, ама нерешено со црвен колку толку се прифаќа.
Позитивно сум изненаден од Елнени, наредниве утакмици може да се покаже поради суспензијата на Кокелан.
Сега имаме навидум полесни кола, мора да направи една серија на победи и конечно да освоиме.

За шансите до крај, ќе се воздржам од коментари до завршувањето на утакмицата на Лестер.

Грешка е на 2:2 со играч помалку и еден играч во средина кој е напаѓачки ориентиран да се стави дм? Дм мораше да се стави е сега поарно ќе беше Чемберс место Фламини, ама сосема оправдана измена.
Санчез тоа што го направи при крај со контрата беше криминал. Мораше да шутира. Исто и Ремзи у 93... Тоа мораше да биде гол. Глупоста на Кокелан и Оливер нема што да се коментира.
Сума сумарум многу сме наивни... Без црвен ќе тепавме, 100% сум убеден, ама нерешено со црвен колку толку се прифаќа.
Позитивно сум изненаден од Елнени, наредниве утакмици може да се покаже поради суспензијата на Кокелан.
Сега имаме навидум полесни кола, мора да направи една серија на победи и конечно да освоиме.
Знам дека за мене ти е наменет првиот дел :D
Шо ќе видиме од Фламини па шо него го става ?
Каде со тој памет ?
А и утакмицава беше да се биде или не, нерешеново не верувам дека ни врши работа. И онака од коа го извади Елнени игравме 10тина минути без дм, зошто да не стаиме уште некој напаѓач па да пробаме да ја свртиме ?
Еве и да грешам, и да требало стварно ипак дм да се стави, пак ќе кажам, шо кур ќе видиме од Фламини ?
Со Фламини не само шо играме пак без дм туку иаме уште еден играч помалку...

Не е лошо...Да ми понудеше некој 2-2 моментот кога го славеа вториот гол кокошките со две раце ке потпишев.

Realno ako Lester pobedi, 99% titulata kje ja osvojat. Mnooogu se 6 boda pred vtoriot i 9 pred tretiot. Na 9 kola do krajot, 4 porazi mislam deka nema teorija.

Napred Lesteeeeeeeer

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom