Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе се брани чичо
Габриел очекувам да залета да се изгуби
Дај известувајте повеќе во живо детали на нас шо ни е ускратена можноста да следиме пренос

И после немало дискриминација во тимот. Ремзи покрај очајната сезона игра пред Кембел и тоа на крилната позиција! Како одминува времето губи контакт со реалноста овој стариот.

Кембел да не и го опнал на жена му на Венгер? Друго објаснување јас немам.

После утакмицата со Манчестер реков не ги гледам веќе сезонава.Претераа.Се читаме после текма

Да и ги ебам петите да и ги ебам. Играјте едноставен и убав фудбал ебате балерините.

Хејт ту сеј дис бат пресилни се за нас.

Леле лудница утакмица, ужас цело полувреме, не притискаа, два паса не можеа да сврзат, особено најлошите на терен Белери и Ремзи, и од никаде баш они ја изведоа мајсторијат за голот.

Но, ние сме мајстори да ја посереме а Тотенхем се мајостори за враќање од негатива, така да за саат време или ќе има многу пцуење или многу фалење.

А ние сме мајстори да прокоцкаме водство, ај да се смени барем тоа нешто од денес.

Trebashe uste eden da im zakachime posle golot, izgubeni bea totalno ali sto e tuka e samo da ne prajt retardirani zameni od tipot na Chambers mesto Danny ili Alex.

Додека го пишував ова дека ме нервираат што играт со пети си помислив ако може сеа да шибнат еден со пета :sneaky:
Велбек направи повеќе за едно полувреме отколку Чејмберс и Волкот цела сезона.

Интересни пасеви дава Ел Нени, не ја тупи, одма на прва проигрува, има осет за простор каде му се наоѓаат играчите, го има насекаде.Ама колку е тромав и не знае топка да води тоа е чудо некое, Жиру од средина на теренот....

И толку беше, Кокелан ја усра денеска, секоја утакмица има по некој кој јако заебува, на здравје, бод секако не земаме.

Брука невидена, сите до еден на лечење.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom