Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Мене ич не ми се свигаше како Ремзи одигра денес еден куп топки изгуби и неточни пасеви колку сакаш додај и неколкуте шанси шо ги утна ... Али рано е да го судеме :D
Кембел исто и он бар една да погодеше да го ебам да не се тресевме до крај.

Ремзи супер изигра денес, сеа дека утна јаки шанси ги утна, ама тоа на страна супер изигра.
А на Чех мамичето за стресов вечерва. Можеше да ја фати ама имаше лоша проценка, мислеше дека ќе оди надвор од голот.

Можевме натпреварот да го решиме уште во 60та минута но сака Арсенал да си поигрува со нас.

Леле ако не победевме, како ќе бев напизден, ќе беше огромна неправада, трабаше 3, 4 да им дадеме. Добро изигравме, штета што моравме да се тресееме на крај, Ремзи и Гибс ми потрфлија денес, останатото беше на ниво, играчот на сезоната и да не го коментирам ич.

Огромни три, не три, шест бодови беа ова, тоа се тие утакмици кои мора да се добијат за шампион да се стане.

Коа ќе не плеснат 6-3 следна недела нит ќе е битно здрави или болни. Само едно е јасно. Жиру ќе е крив :kuracc::icon_mrgr:

Не плеснаја :D[DOUBLEPOST=1450735181][/DOUBLEPOST]
Леле ако не победевме, како ќе бев напизден, ќе беше огромна неправада, трабаше 3, 4 да им дадеме. Добро изигравме, штета што моравме да се тресееме на крај, Ремзи и Гибс ми потрфлија денес, останатото беше на ниво, играчот на сезоната и да не го коментирам ич.

Огромни три, не три, шест бодови беа ова, тоа се тие утакмици кои мора да се добијат за шампион да се стане.

Ремзи ти потфрли ?

Не играше добро, промаши шанси пред гол, а во средниот ред не ми покажа премногу, не беше ептен лош но ако мора да издвојам слаб играч дефинитивно е он.

Но ми се допадна како ги одработевме минутите во екстра времето, на аут линијата на половината на Сити.

Не играше добро, промаши шанси пред гол, а во средниот ред не ми покажа премногу, не беше ептен лош но ако мора да издвојам слаб играч дефинитивно е он.

Но ми се допадна како ги одработевме минутите во екстра времето, на аут линијата на половината на Сити.

Брат секој ебан допир со топката Ремзи правеше магија на утакмицава. А за шансите да , и мене ме напизди.[DOUBLEPOST=1450735390][/DOUBLEPOST]И да не заборавам колку само добро си ја вршеше дефанзивната улога.

А шo требaше Ремзи дa нaпрaи ?
Имaше 2-3 грешки aмa речиси целa срединa сaм јa држеше зoштo Флaмини не знaеше дaли игрa дм или цб...

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Добар беше Ремзи, сега шо се изнапромаши дурга работа беше тоа, да играше Казорла немаше да го помириса голот, овој барем ни дава друга димензија во нападот, ко silent assassin е, само затоа па немаме кој да ја контролира средината.
Ама дефинитвно Ремзи многу повеќе одговара на овој систем на контри што го играме моменатлно, од колку Казорла.

Гипс тиња.(n)

Гибс колку е слаб, тоа е страшно нешто

Ја па мислам дека Фламини имаше солидна утакмица, не направи некоја голема грешка, всушност колку се плашев што тој ќе биде стартер овие неколку месеци досега нема направено нешто лошо, си игра таман колку треба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom