Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Штета шо не успеа стариот да му земе победа у лигата ... Али ајде еден хејтер помалце :D
Кога се играше фер(Судиски) во charity shield си го победи и барем и тоа сега може да се пофали.
Лигашкиот меч беше нешто што никој не сака да го коментира повторно :confused:

До кога ќе победуваат Лестер, до кога??? Ај подобро Лестер да е пред нас отколку Сити.

Заеби ти Лестер, мене Сити ме плаши многу повеќе од Лестер (секоја чест за Лестер нормално)

Иначе мал plot twist, паѓа коефицоентот за пеп во арсенал идната сезона. Знам дека од масонски врски @Ilumious тврди дека е договорен во сити, ама што викате за вакво сценарио?

Иначе мал plot twist, паѓа коефицоентот за пеп во арсенал идната сезона. Знам дека од масонски врски @Ilumious тврди дека е договорен во сити, ама што викате за вакво сценарио?
И на ЗДФ имаш за Пеп во Сити, и Фердинанд неофицијално потврди :)

Нема cojones Пеп за Арсенал, само во тимови со многу пари оди.

Нема cojones Пеп за Арсенал, само во тимови со многу пари оди.
И Арсенал сега има пари за пари, Венгер е инат како Фергусон некогаш за трошење :) но ако оди во Сити, ќе се докаже дека оди во потсредени тимови. Кај Сити треба 2-3ца да ги земе за да си направи тим, десен бек, замена за Јаја (Погба) и може уште едно крило. Исто како во Баерн.

Договорот на Венгер истекува во 2017 година, така? Непотребно губење време ни е да читаме такви шпекулации.

Уште повеќе добива на тежина сезонава за Венгер ако навистина дојде наредна Пеп во Сити.

На сликите од тренинг гледам Санчез бил на тренинг ама си стои во позадина, се надевам дека ќе биде спремен за вечер бидејки ни дава друга димензија.

Јас пак се надевам дека нема да се ризикува со него.

Поубаво да го имаме наредните натпревари отколку да се ризикува повреда сеа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom