Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Коа ќе не плеснат 6-3 следна недела нит ќе е битно здрави или болни. Само едно е јасно. Жиру ќе е крив![]()
Леле ако не победевме, како ќе бев напизден, ќе беше огромна неправада, трабаше 3, 4 да им дадеме. Добро изигравме, штета што моравме да се тресееме на крај, Ремзи и Гибс ми потрфлија денес, останатото беше на ниво, играчот на сезоната и да не го коментирам ич.
Огромни три, не три, шест бодови беа ова, тоа се тие утакмици кои мора да се добијат за шампион да се стане.
Не играше добро, промаши шанси пред гол, а во средниот ред не ми покажа премногу, не беше ептен лош но ако мора да издвојам слаб играч дефинитивно е он.
Но ми се допадна како ги одработевме минутите во екстра времето, на аут линијата на половината на Сити.
Леле ако не победевме, како ќе бев напизден, ќе беше огромна неправада, трабаше 3, 4 да им дадеме. Добро изигравме, штета што моравме да се тресееме на крај, Ремзи и Гибс ми потрфлија денес, останатото беше на ниво, играчот на сезоната и да не го коментирам ич.
Огромни три, не три, шест бодови беа ова, тоа се тие утакмици кои мора да се добијат за шампион да се стане.