Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
А Росицки каде е, шо прави во животот?
Свири на гитара.

Росицки последни 6-7 сезони игра во втор дел од сезоната не се сеќавам да заиграл во првиот дел од сезоната, дали е тоа намерно или случајно незнам.

Росицки :facepalm: Да беше малку поцврст ќе беше играчиште и светска легенда. Не памтам сезона во која Росицки не прележал 2-3 месеци најмалку поради чудни повреди. Иако е на залез од кариерата уште знае да одигра добра партија, има добра техника и уште има добар шут од далечина. Кога дојде ми беше еден од омилените играчи.

Едит: Еве гледам сега, максимумот му е 1845 минути во сезона (во ПЛ) на 26 настапи, првата сезона кога дошол кај нас од Борусија.

Горе-доле се гледа кој нема да игра, а ќе играат дел од тие на сликите.
http://www.arsenal.com/news/news-archive/20151026/arsenal-train-ahead-of-sheff-wed-game

Веројатно ќе играме со:

Чех
Дебуши-Чемберс-Мерте-Гибс
Фламини-Камара/Биелик/Деца некои
Кембел-Ивоби (Волкот)

Нека играат деца, да соберат искуство а пред се сениориве да одморат. Ќе не има на некој СК или друг канал?

EDIT: На СК според програмска шема нема да не има.
EDIT2: На Арена 1 ќе не има!
Capture.PNG

Ај бе нека иде 15 до 9, ми се глеа фудбал :duel:Не можеа ли уште малку покасно да ги стават утакмиците да им ебам тоа дождовните црви.

12186814_10153161701921720_7281030659982679637_o.jpg

Дали ова значи двајца напаѓачи или стандардна 4-2-3-1? Баш би сакал да видам да стартуваме со двајца напред.[DOUBLEPOST=1445975471][/DOUBLEPOST]:facepalm: Окс си еба матер уште одма. Само да не е нешто сериозно.

Последно уредено:
Мрш, само што палам телевизор и гледам Окс излегува од игра......[DOUBLEPOST=1445975856][/DOUBLEPOST]Имаат Kieran Lee во екипа бе :lolzz::pos::pos::pos: Тие што не знаат кој е google :aplauz:

Последно уредено:
Лелел ај нека си одат нека им ја дадат службено подобро :mad:

Абе двајца првотимци ни се најдоа во тим и двајцата се повредија, јебем ти живот...

За ова ли едвај чекав да почне, ти ебам и куп и све...

Аооо што значи потценување противник. Ај поарно нека си одат да не повредат уште некој.

Шо се потресувате за капитол купов бе ?
Големо чудо ако губиме 1-0 кога играме со 10ти тим. Мене поише ме плаши и ме нервира шо Тео и Окс се повредија и што ако ни се повредат не дај боже Белерин и Начо, пропаднавме...

Не е резултатот тоа што ме загрижува туку тоа што имаме пропаст втор тим и што за ваква глупост изгубивме двајца. Немаат мрднато од средина, Жиру сигурно во себе ги пцуе сите.
Инаку коментаториве спомнаа дека Венгер ги направил двете измени превентивно и дека не било ништо сериозно.

И дур напишам втор гол.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom