Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
https://www.facebook.com/arsenalserbia/videos/948985005147458/?hc_location=ufi
Гледај ја анализата на Анри. Додека не научи да работи дефанзивно како треба, ќе биде хејтан од мене
Јa нигде не слушнaв дa гo критикувaaт Oкс, aмa у секoј случaј лoшo изигрaл кaј гoлoт нa Евертoн и немa дa идaм сo глaвa у ѕид зa тoa, aмa пaк не би гo прoдaл зoштo е млaд и имa време се штo не чини дa пoпрaви. Дa гo хејтaме мoжеме, дa викaме декa не требa дa дoбивa преднoст пред Ремзи/Вoлкoт тoa дa, aмa дa гo прoдaвaме и дa зaсилиме кoнкурент - не.

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Јa нигде не слушнaв дa гo критикувaaт Oкс, aмa у секoј случaј лoшo изигрaл кaј гoлoт нa Евертoн и немa дa идaм сo глaвa у ѕид зa тoa, aмa пaк не би гo прoдaл зoштo е млaд и имa време се штo не чини дa пoпрaви. Дa гo хејтaме мoжеме, дa викaме декa не требa дa дoбивa преднoст пред Ремзи/Вoлкoт тoa дa, aмa дa гo прoдaвaме и дa зaсилиме кoнкурент - не.

Џејми потенцираше тамо при крајот на анализата како Окс не го покри Галовеј и му остави фри хедер.

Таман работа за продавање, млад е уште, има добра средина околу него (вклучувајќи ја и фамилијата), сигурен сум дека со тек на време ќе созрее.

Иначе не е лош Шчезни за иднина, али неговата позајмица со можност за откуп мислам дека беше свесно препуштање од страна на Венгер. Според мене, тешко дека ќе го видиме повторно во дрес на Арсенал. И онака имаше шпекулации дека Мартинез е поголем талент од Шчезни, па тогаш ми беше нејасно како Мартинез би добил шанса доколку веќе Шчезни си ја има зацементирано позицијата број 1. Еве како. Иначе до пред неколку кола внимателно ја следев Чемпионшип, највеќе поради големиот број на позајмени играчи на Арсенал + Афобе, и стварно супер бранеше Мартинез. Само што отиде во Волвс почна да брани прва, па имаше катастрофална утакмица против КПР и беше седнат на клупа две утакмици, па потоа пак си ја врати стартната позиција во тимот.

Afobe :place: Уште мислам дека испуштивме добар талент за евтини пари. Досега има 6 гола во Чемпионшип. Вулвс почнаа добро, едно време беа таму во првите на табелата ама после следеше катастрофална серија месецов и сега се на средина. Имаат шанси барем за плеј-оф да играат, Чемпионшип не се знае до последно кој јаде, кој пие :)

Најди хајлајц од мечот со Бате.
Еве сега гледам баш. Првиот и третиот гол не се по негова вина, Рома одбрана швајцарско сирење, вториот заспал :) Ама па види го што правеше со Јувентус.

Еве ја замената за Чех, каков Оспина, каков Шчезни.
Ќе видиме, и Шчешни кога беше на позајмица во Чемпионшип го викаа The Wall и бранеше одлично, ама не е исто. Друг е притисокот во голем клуб, тоа го приметувам и кај Бегович кој за разлика од играњето во Стоук, во Челзи делува понервозен и прави повеќе грешки.

Свонси се во многу лоша форма и Гоми нема ич самодоверба, го гледав со Стоук, не може ни пас да сврзе.
Мора да ги тепаме.

Јa пa бaш се плaшaм oд oвие тимoви штo пред нaс имaaт лoшa игрa, зoштo непишaнo прaвилo е декa кoa дoaѓa утaкмицaтa сo нaс oвие тимoви вoскреснувaaт и јa игрaaт нaјдoбрaтa утaкмицa у сезoнaтa.
Еве и челзи игрa прелoшo целa сезoнa, a ипaк не тепaa нaс...

Последно уредено:
Исто и мене ме фаќа стра од вакви екипи лесни на хартија тешки на терен упм, али полека утакмица за утакмица исто ко серијава шо ја фативме.
Дајте можен состав за купот
Новите младичи шо ги земаме летоска спремни ли се за настап, Џеф :D ?
12063419_10153468750377713_2810702037932514503_n.jpg

На хартија имаме најлесен противник за утре, ама па овие Шефилд имаат серија од 7-8 утакмици без пораз и знаејќи дека ова им е шанса за да се прослават сезонава не ме чуди да се повампират и да играат ко да им е последна утакмица во животот.[DOUBLEPOST=1445867166][/DOUBLEPOST]На хартија имаме најлесен противник за утре, ама па овие Шефилд имаат серија од 7-8 утакмици без пораз и знаејќи дека ова им е шанса за да се прослават сезонава не ме чуди да се повампират и да играат ко да им е последна утакмица во животот.

Џеф е на Светско првенство до 17 години и не е достапен за игра. Очекувам да играат Чех поради тоа што Мејси е ептен неискусен дури и за вакви утакмици, Дебуши, Чемберс, Мертесакер, Гибс, Фламини, Камара, Кембел, Шиф, Ивоби и Волкот. Евентуално Бјелик место Мертесакер, ама не ми се верува.

Нека го стават Дракулата да игра, да видиме шо играч е, исто и тоа шпанчето од одбраната Пелгуецуело може да добие шанса, доста добри игри прикажува за младинците.
Биелик го купивме како ДМФ, а за младинците многу често игра ЦД.
Мислам дека двајца од Казорла,Озил и Санчез 100% ќе играат, инаку ќе се наруши цел континуитет во играта што го имаме.Реално треба да испадне со оваа постава:
Чех-Дебуши,Чемберс,Мертесакер,Гипс-Фламини,Артета-Кембел,Окс,Ивоби-Волкот

Абе каков Казорла,Санчез,Озил овие душа немаат во нив.И за репрезентација и за нас на секоја утакмица играат ако не цела утакмица барем до 80мин.

Артета е повреден тој не е достапен за игра. Одбраната ќе биде солидна, средниот ред ќе биде малце проблематичен, а во напад може да земе еден од Волкот/Жиру.
Јас сум повќе за Жиру оти ова е мики маус куп.
Моја желба беше да испаднеме уште минатата такмица, ама кога подобро ќе размислиш е многу добар куп за младинците со голем потенцијал да осетат што е вистински натпревар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom