Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Во модерниот фудбал сите имаат дефанзивни задачи, па дури и Озил и Баркли ги извршуваат, ако Окс не се подобри дефанзивно наскоро може да бара нов клуб
Претерувaш сo oвa нoв клуб дa бaрaл.
Јa денес не јa глеaв утaкмицaвa и еве не мoжaм кoнкретнo негo дa гo кoментирaм, aмa еве и кaтaстрoфaлен дa бил пaк не би гo пуштил дa си oди. Oкс е мнoгу дoбaр игрaч и не би сaкaл дa гo зaсили челзи/сити/јунaјтед/ливерпул...

А за Жиру никој ништо не искоментира. Годинава има 2-3 утакмици по 90мин а пак има дадено 5 гола и после Санчез ни е најдобар стрелец во ПЛ.
А ние зaмисли бaрaме нoв нaпaѓaч...
Дoбрo бе кaкo тaкa пoсле еднa утaкмицa зaбoрaвaте декa Жиру е кoњ ?
Пa еве и прoтив Бaерн дaде гoл пa уште си е кoњ.
Дoбaр е aмa не е клaсa нaпaѓaч и тoчкa. И уште 10 гoлa дa дaде пaк ќе oстaнaм нa oвa зoштo знaм декa ми имa дoнесенo милиoн нервoзи.

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Па јас не реков дека е класа. Ама пред сезона и после поразот од Вест Хем го направивме дека е Бентнер.

Многу е подобрен реално да правиме муабет. Погледни само денеска колку трчаше се буткаше пробуваше да дрибла и се останато, и спореди го со ланските утакмици.
Лани беше многу по мрзлив, сега има притисок и тие шанси што ги промашуваше лани годинава нема да смее.

Па јас не реков дека е класа. Ама пред сезона и после поразот од Вест Хем го направивме дека е Бентнер.

Многу е подобрен реално да правиме муабет. Погледни само денеска колку трчаше се буткаше пробуваше да дрибла и се останато, и спореди го со ланските утакмици.
Лани беше многу по мрзлив, сега има притисок и тие шанси што ги промашуваше лани годинава нема да смее.
Два месеца преседе на клупата, нормално дека ќе дава се од себе за да ја врати довербата кај Венгер. Само да е жив и здрав Волкот, ќе гледаме добри изданија од нашите напаѓачи. Без конкуренција ништо нема да постигнат.

Ај уште едно полувреме нека излезе градсково нерешено и да поседиме на тронот најмалку едно коло :)

Ако, го делиме врвот со Сити што е засега одлично. Само наредна утакмица со Велшаните не е лесна никогаш. Лани оној Гоми два пати ни даваше голови, Џонџо беше ко на стероиди против нас. Се надевам годинава ќе ги смачкаме убаво.

Ако, го делиме врвот со Сити што е засега одлично. Само наредна утакмица со Велшаните не е лесна никогаш. Лани оној Гоми два пати ни даваше голови, Џонџо беше ко на стероиди против нас. Се надевам годинава ќе ги смачкаме убаво.

Катастрофален учинок имаме со Свонси.Лани 2 пати изгубивме,од годините го помниме Мичу кога не шлакаше.

12112260_893884524023063_8923721800213828234_n.jpg

Претерувaш сo oвa нoв клуб дa бaрaл.
Јa денес не јa глеaв утaкмицaвa и еве не мoжaм кoнкретнo негo дa гo кoментирaм, aмa еве и кaтaстрoфaлен дa бил пaк не би гo пуштил дa си oди. Oкс е мнoгу дoбaр игрaч и не би сaкaл дa гo зaсили челзи/сити/јунaјтед/ливерпул...

А ние зaмисли бaрaме нoв нaпaѓaч...
Дoбрo бе кaкo тaкa пoсле еднa утaкмицa зaбoрaвaте декa Жиру е кoњ ?
Пa еве и прoтив Бaерн дaде гoл пa уште си е кoњ.
Дoбaр е aмa не е клaсa нaпaѓaч и тoчкa. И уште 10 гoлa дa дaде пaк ќе oстaнaм нa oвa зoштo знaм декa ми имa дoнесенo милиoн нервoзи.

Sent from my LG-D620 using Tapatalk
https://www.facebook.com/arsenalserbia/videos/948985005147458/?hc_location=ufi
Гледај ја анализата на Анри. Додека не научи да работи дефанзивно како треба, ќе биде хејтан од мене

12122441_949292628450029_8103866038301172644_n.png

Еве ја замената за Чех, каков Оспина, каков Шчезни.

Шчезни го имам два пати гледано во Рома и уште мислам дека не е толку лош колку што сите го направија после таа фамозна цигара.

Наредната утакмица во купот ми е најнебитна што може да биде, сакам да видам играчи на кои имињата не им ги знам, неќум ни провтимци ниту замените на првотимците на играат. Свонси ни е зaебан тим во последно време, нов Стоук ни станува, ќе биде ептен тешко гостување, но некаде мора да кикснеме, добро е што со Јунајтед и Евертон изадивме 100% учинок, реално не верувам дека ќе ги добиеме и Свонси и Тотенхем. Ако го направиме тоа, тогаш можеби навистина оваа сезона имаме шампионски менталитет и реално можеме да загриземе за лигашката титула.

Јас уште сум оптимист дека ќе ги наплескаме Свонси. Во добра серија влеговме за да им допуштиме на велшаните да нѐ победат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom