Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па постои пазар каде може да купи квалитетно крило, а за Окс подобро да напредне да го прати на позајмица. Вака само играта ја уништува+Ремзи. Ремзи да си игра според природната позиција нема да го критикуваме често.Зошто игра играчи вон позиција ? Затоа што Ремзи е подобро десно крило од Окс, иако тоа не му е природна позиција.
ај кажи во кој поглед напреднал?Изглеа ја не го разбирам фудбалот чим сум единствен шо мислам дека Окс одлично напредува.
Можеби е во слаба форма моментално Окс ама не би го ставил во ист кош со играчи кои се за на позајмица.[DOUBLEPOST=1443729133][/DOUBLEPOST]Па постои пазар каде може да купи квалитетно крило, а за Окс подобро да напредне да го прати на позајмица. Вака само играта ја уништува+Ремзи. Ремзи да си игра според природната позиција нема да го критикуваме често.
Моментално само во овие два аспекти од фудбалската игра е подобар Окс од Ремзи.Дриблинг и брзина.Дава сосем нов стил на игра кога е он на терен отколку Рамзи на крило. Побрза игра , се креираат озбилни шанси од десна страна , со Рамзи ми е мртва. Рамзи ја нема таа експлозивност , а и асален центаршут или продор по десната страна, не памтам кога сум видел од Рамзи вакво нешто. Али тоа е ве разбирам фанови на Арсенал сме 1-2 утакмици лоши или ако не му се погодат и не го бива , праќај го на позајмица, слаб е . До вчера Рамзи камен беше ко крило , сеа е подобар од Окс на крило... А и ако треба различен од сите на форумов да бидам ќе си останам на своето дека Окс напредува и дека е одличен.
И јас не би го ставил на позајмица, само ти реков каква опција има Венгер ако смета дека Окс не е доволно добар за таа позиција, па да игра некој играч што не му е природна позиција крилото.Можеби е во слаба форма моментално Окс ама не би го ставил во ист кош со играчи кои се за на позајмица.[DOUBLEPOST=1443729133][/DOUBLEPOST]
Моментално само во овие два аспекти од фудбалската игра е подобар Окс од Ремзи.Дриблинг и брзина.
точно, тука си во право, поопасна е, ама за нашиот гол.За мене многу е поопасна десната страна со Окс отколку со Рамзи.