Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ак ги тепаме Јунајтед у недела па ќе почнате да дркате, свршувате и сонувате.
Посебно овој форум вака функционира. Ќе имаме серија од 7 победи по ред и дајте Барса да се играмооо. Еден пораз и сите од тренер, преку најдобар играч до наплатувачот на билети не чинат.

Јас нешто заклучив многу одамна, а тоа е дека емоциите кон играчите од страна на нашиот клуб се многу големи. Се додека постојат такви емоции голема титула нема да видиме.
Зошто му да се даде нов договор на Артета кога знаеме дека повеќе не го бива човекот?
Поради тоа што дошол кога ни било најтешко, и ај сеа до 100 години да го чуваме ?
Зошто му се даде нов договор на Росицки кога и тој веќе не го бива?
Зошто не му се раскина договорот на Фламини?
Зошто Чејмберс не го пративме на позајмица а на негово место не купевме некој од Отаменди и сличен тип на дефанзивец кој е докажан?
Секако , Пер има 30-31 и ќе си оди, па тогаш Чејмберс ќе го сменеше.
За Гибс сликата е јасна како бел ден. Тежок просек е. Штом успеа играч како Начо кој на 29 години му го зема местото што би се случило ако се купи некој квалитетен бек ?

Многу прашања летаат во воздух а нема кој да ги одговори. Венгер некако како да ги избегнува одговорите на овие прашања. Тоа според мене не е голема доверба во играчот тука избегнување да се соочи со проблемите и затоа сме тука каде што сме.

Ko kje se ubacat vaka demek ako dojdi Mazzari, kje bideme 11. Ami ako bidime prvi i osvoime lsh ? Kako gi gledate ednodimenzionalno rabotite to chudo neshto.
исто и другите размислуваат еднодимензионално, ако замине Венгер и дојде Х менаџер, одма ќе освоиме ПЛ и ЛШ.
Нормално и едното и другото не е 100% точно, и работите се далеку покомплицирани и посложени отколку такво едно просто размислување, ама и двата табора се инаети и се држат за своето мислење

Кога ќе заврши поделбава ВенгерИн-ВенгерАут, од кога ќе се преброиме може да се собереме на некоја ливада и да ја направиме ферската, со камења.:love:

Кога ќе заврши поделбава ВенгерИн-ВенгерАут, од кога ќе се преброиме може да се собереме на некоја ливада и да ја направиме ферската, со камења.:love:
Камења ти ќе ни даваш или сами ќе треба да си зиаме ? :D

исто и другите размислуваат еднодимензионално, ако замине Венгер и дојде Х менаџер, одма ќе освоиме ПЛ и ЛШ.
Нормално и едното и другото не е 100% точно, и работите се далеку покомплицирани и посложени отколку такво едно просто размислување, ама и двата табора се инаети и се држат за своето мислење

Со оглед дека јас го пишав то, погоре, (ин)директно по муабетов јас сум прост. Но, ок, како што си кажа ти, ниедно размислување не е 100% точно, и можеш да си се држеш до тоа.

Имео за случајот со Венгер. То ти е исто како да тврдиш дека вмро се добри, оти сдсм со Бранко биле полоши на времето. Кај нас е обратно. Венгер беше добар на почетокот , направи револуција во фудбалот, кога го донесе Веа прво, и после тој стана најдобар светски играч и кога со Арсенал освојуваше титули пред 10 години. Сеа, 10 години нема(ше) направено ништо, во смисол ПЛ или ЛШ титула, и се се сведува тоа дека имал стадион за правење или немал пари да се носи со буџетите на други. Ако е за така и вмро владееле во време на економска криза, па 70% од државата не е задоволна. Ај да му дадеме шанса, да не донесат до питачки стап, ама не можиш да знаеш, можи ќе земаме сите по 900 евра плата, за две години.

Ај да... Ај да... И т.н.

Јас сум за промена, свежа, млада. Јас мислам дека со овој тим, кој е скоро скоро комплетен можи било кој друг да освои ПЛ. Се е до инаетливоста на Венгер за некупување на играчи (напаѓач). Фудбалот се игра со фудбалери, а не со wanna be „фудбалери“.

Јас озбилно мислам дека Габри за сезона-две има сите да ги строи ако му се даде капитенска лента.
За Венга... шта речи.

Ак ги тепаме Јунајтед у недела па ќе почнате да дркате, свршувате и сонувате.
Посебно овој форум вака функционира. Ќе имаме серија од 7 победи по ред и дајте Барса да се играмооо. Еден пораз и сите од тренер, преку најдобар играч до наплатувачот на билети не чинат.
Дебаклите во ЛШ не ги сметаш, така? :)

Нема ништо не јасно во постот.
Со оглед на тоа што имате само четири победи а со победа над Јунајтед ќе одите во серија од 7 јас би рекол дека многу работи има нејасни ама ај нека биди така како што викаш. :)

Освен ако не сметаш победа над Јунајтед како три. :unsure: :icon_lol:

Со оглед на тоа што имате само четири победи а со победа над Јунајтед ќе одите во серија од 7 јас би рекол дека многу работи има нејасни ама ај нека биди така како што викаш. :)

Освен ако не сметаш победа над Јунајтед како три. :unsure: :icon_lol:
Fake dava primer , koga timot e vo niza , site mislat deka sme najjaki, ke dojde poraz i wenger out. Ti se fati za brojkata ko slep za stap.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom