Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Солзи ми потекоа на голов на Вилшер од шо се наежив............

Е вака треба да изгледа Арсенал до година. Тео против копачки тимови како ВЕст Хем, Стоук, ВБА, Сандерленд кој се јаки на физикус и во воздушни. Тео со брзината и ударот ќе ги реши. А Жиру само за овие другите, кој играат пофин фудбал.

п.с Само на Џексон Мартинез шо ќе му прајме :))))))

que sera sera
whatever will be will be
we're going to wembley
que sera sera

Головите беа оооооооооооооооооооооомг, посебно на Џек голчето
Chris-Farley-Sunglasses-Flip-Shock.gif

Ќе пропуштам еден натпревар и најдобрите голови паднале баш на тој натпревар. Честит нека ни е новиот пласман во ЛШ и тоа директен што значи поодморени ќе ја започнеме сезоната. Победа на место си е ова,башка пред финале. Ајде да го одбраниме трофејот следниот викенд.

Читам Реал Мадрид го бара и Агуеро покрај Де Геа. Можно ли е ние повторно да искористиме од ваков тип на трансфер? Мислам на Икер и Карим. :D

икер ти е испукан пушка, па плус во пл, не доаѓа во обзир
Кај голманот најбитно е искуството, годините не се важни за нив. Многу голмани најдобрите сезони ги имале пред пензионирање. Еден од нив е и Леман.

Кај голманот најбитно е искуството, годините не се важни за нив. Многу голмани најдобрите сезони ги имале пред пензионирање. Еден од нив е и Леман.
се е тоа точно, но некако не ми одговара тоа за Касиљас, па плус после толку години во еден клуб не ми се верува дека би ги достигнал своите најдобри денови во некој друг, а уште помалку во пл, сите знаеме колку е различна од ла лига на пример

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom