Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Незнам зошто ја кривите одбраната.Некако многу ми гледате еднодимензионално.Нормално беше да се примат 2 гола неможе бе да се бранат од 30 мин.Играа како да е 1-0 за нас во финале во лига на шампиони.Грешката беше направена утше кога испаднаа на терен.Не ми е јасно како може Велбек да биде прва постава кога немаше играно 1 месец.Требаше да си игра Волкот.Сега некој ке рече не покрива во одбрана.ке беше Ремзи на таа страна а Кокелин на другата и играта ке се затвореше.Ремзи во одбрана на утакмицата му помагаше на Белерин или не памтите.Со оваа тактика Жиру беше отсечен.Втора работа ако играше Волкот сигурен сум дека одбрана ке им играше многу поназад нешто што на нашиот среден ред ке му помогнеше многу.
Плус измените беа тиња.Трбаше Озил да испадне а не Санти.Санти не се види затоа што ние се браневме по средина и беше цело време пред нашиот шеснаесетник.Па нема он сила како вол бе луѓе.Многу е потешко да ја иснесеш топката од средина него ли од крило.
Јас не ја гледам вината во играчите.Според мене цела вина си ја носи Венгер.
Мене искрено најтрагично ми делува тоа што еве дојде 23-24 коло а ние до сега немаме врзано 5 победи по ред во премиер лига.Тоа е катастрофално нешто.
![]()
Пички се денешниве фудбалери у споредбаЕте истиот муабет, пак секогаш. Шо викаш денес оти Кејн ни даде два гола ? Ти да беше немаше Пер да го клајш да го чува ? Глупи потези се прат. Немаме мадиња како тим, и немаме капитен на терен. Не ме ебај, два гола примаме оти Пер не го „осети“ моментот да му кажи на Венгер дек тој треба да го чува Хари. Пичка во душа. Преку курот ми е од такви бескичмењаци во екипа. Преку кур!![DOUBLEPOST=1423325372][/DOUBLEPOST]
Да скролнев до долу не ни го пишев мислењето мое.[DOUBLEPOST=1423325694][/DOUBLEPOST]
Btw))))
Пички се денешниве фудбалери у споредба
Lee Dixion: "I remember my first derby, Tony Adams literally had me up against the wall by the throat, & said you cant lose this game!" #afc
Пички се денешниве фудбалери у споредба
Lee Dixion: "I remember my first derby, Tony Adams literally had me up against the wall by the throat, & said you cant lose this game!" #afc
Abe shooo eden igrach Wilshere, nema greshka. Neka si izlegvat so Balotelli po kluboj, izgleda ne mu se igra fudbal pokje.