Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Утре може да биде убав ден, само ако некој кој е пред нас киксне, а не гледам кој би можел тоа да биде, освен Спарс на гостување на Енфилд. Така да, ако напредуваме утре ќе биде од 6то на 5то место.

Тотално сум разочаран сезонава, особено по поразот на Спарс. Тотално.

Утре може да биде убав ден, само ако некој кој е пред нас киксне, а не гледам кој би можел тоа да биде, освен Спарс на гостување на Енфилд. Така да, ако напредуваме утре ќе биде од 6то на 5то место.

Јас сум поразочаран од поразите со Свонси,Стоук и нерешените со Хул дома и Лестер , тука ебавме не со Спарс..

Шо има да се нервираме,уште од ноември ни стана јасно дека нема да се бориме за титула. Нека се фокусираат на ЛШ и Факап. Мизерна сезона имавме и 2005/06 кога игравме финале.

Шо има да се нервираме,уште од ноември ни стана јасно дека нема да се бориме за титула. Нека се фокусираат на ЛШ и Факап. Мизерна сезона имавме и 2005/06 кога игравме финале.
Мммм на нешто целиш... :zloo:

Имаме состав, секоја позиција е добро покриена само се бара правилната тактика. Да нема повреди до мај сигурен сум дека може да изненади тимот. Дајте малце оптимизам, едни кокошки кои се под наша окупација веќе цел век ви расипаа расположение.:D

Жално, се више манИкени се у Арсенал едино детево.
10958083_763084030426608_49970722866372301_n.jpg

Да демек ако ги победвме Спарс сме ја освоиле ЛШ, дај не тупете да го ебам, сме изгубиле ок е, нека победат сеа све у наредниов месец и ок ќе си биде све. За титула и онака немаше да се бориме, без разлика дали ќе победевме со Тотенхем или не.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom