Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Го привеле Росицки ...
Нешто се обидел да ја брани сестра му, ја малтретирал изгледа некој фан на Спарси, па се вмешал и пандур ...

@WeapzAFC · 2h2 hours ago
In an attempt to get an explanation, I walked towards the officer. Before I was able to talk I received a blow to the head by the officer.

Го привеле Росицки ...
Нешто се обидел да ја брани сестра му, ја малтретирал изгледа некој фан на Спарси, па се вмешал и пандур ...

@WeapzAFC · 2h2 hours ago
In an attempt to get an explanation, I walked towards the officer. Before I was able to talk I received a blow to the head by the officer.

Не гледам ништо по интернетов освен твитер акаунтов....

Рoсицки? Што има Росицки со акаунтов освен што типов има стаено слика од Росицки :D

Уф, од Норудин го собрав инфото, не проверив дали е од официјалниот Твитер акаунт ...

Me potresuva porazot posto e protiv gradski rival i eden od konkurentite za 4 mesto.No uste povece me iznervira igrata.Pa kako e vozmozno takov pad vo igra da ima posle perfektni 3-4 utakmici.Pola ekipa deluvaa kako amateri.Ofanzivno Velbek ni bese najopasen poedinec.:facepalm:Za pozadi da ne trosam zborovi.Me frustrira toa sto imav nadez deka mozeme nesto povece vo LS posle partijata na Etihad.Mi ja zedoa verbata posle ona vcera.Totenhem ako moze da ne otvori taka sto ostanalo za Baern,Barsa itn.

Ептен се мртви после поразов , ни има твитови , ни на официјалнава некој се осудил да пише нешто , Венгер едвај 2 реченици кажа, се посраа.

Небитно, имаат шанса да се "вратат у живот" со убедлива победа против најслабиот тим у лигата за 2 дена па ФА Куп дуел кој би требало да е исто лесен пред гостување во Палас и дома со Монако.

Ако успееме да влеземе во серија во овие 3 натпревари па и мечот со Монако да го добиеме, мислам дека ќе продужат во добар ритам после.

francis-coquelin-possession-stats.jpg

Сега со Лестер ќе се оправиме, се враќа Алексис, можно пак да извојуваме убедлива победа.

Несреќен пораз беше, ама јеби га, се дешава понекогаш, проба Венгер со тактиката од Сити, но ете Кокошките имаа и повеќе среќа и умешнот, плус лош ден на некои наши играчи.

Немаше да биде толку проблематично, Јунајтед и исто ремизираше, само оние Сотон племе им ебем како се извадија.

Јас и не очекував победа со Тотенхем, но поразот беше несреќен, нерешено беше реален резултат.

Заслужено изгубивме,немавме еден конкретен напад освен голот. Како што рековте погоре,нека биде ова лекција за тимот да не лета многу и да се фокусира на секој следен натпревар. Не очекувам толку лесна победа против Лестер поради притисокот што се прави врз нивниот менаџер.

Сеуште им е ... барем за мечот со вас...

An extraordinary chain of events at Leicester City on Sunday night culminated in the club issuing a statement to confirm that Nigel Pearson would remain in charge for the game at Arsenal, hours after the manager had been led to believe that he was losing his job.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom