Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ауууууу партали сме ги напраиле, една нема да гледам и одма ми даваат хедшот. Секоја чест, мило ми е за Озил што изиграл добро а и Волкот стрелец. Од хајлајтсот што можев да видам во акцијата на голот на Тео, Оспина какво исфрлување на топка имаше :cuc::cuc:. Војче ќе си поседи уште малку.
А првиот гол на Жиру :pos::pos:. Белерин голче, нека му се множат, ова со Дебуши ќе испадне среќа во несреќа. Само така нека продолжи.

Нека се множат вакви победи.:ojeaa::ojeaa::ojeaa:

Neznam za vas ama mnogu mi bese smesno kako Teo mu ja zede od pred noze na Giroud za da go dajt golot :D

Не верувам...Ако се деси шетам голам низ Струмица.

Dortmund's Marco Reus is heading to Arsenal

Reus е топ играч со се надевам надминати проблематични повреди. Само многу играчи ќе имаме за тие позиции.

Ако, нека се земе ако можат, ќе им најдеме чаре.

Не ја гледав утакмицава струја немаше цел ден се да им е.ам на ЕВН ама р'шум сме ги напраиле (y)
Магистеров ги знае сите педери гледам, а темница беше тогаш ме помешал со некого :D

Reus е топ играч со се надевам надминати проблематични повреди. Само многу играчи ќе имаме за тие позиции.

Ако, нека се земе ако можат, ќе им најдеме чаре.
Баш на позицијата лево крило неаме многу само Санчез и те како е добредојден Ројс :D

Ако би идел Ројс тоа значи дека дефинитивно се откажува од купување на ДМФ. Ќе си игра Кок таму и евентуално Џек ќе биде прекомандуван на таа позиција....

Нема да го купиме Ројс.Монако имале примено само 1 гол на последните 13 натпревари во сите натпреварувања.:unsure:

Случајно наидов на батево , се сеќавате ? :D Колку само го форсирав на ПЕС , мислев играчина ќе стане али ептен надоле кариерата...

Jeremie-Alidiere-Middlesbrough-Squad-2008-OFF_1496079.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom