АлиалиалиалаалиалДИЕР.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто да седи Ројс на клупа ?
Тешки ние да го купиме па ќе му го најдеме чарето.
Пример може да се игра формација :
-------Санчез/Волкот-------
Ројс--------Озил------Санчез/Волкот
На чие место да игра Ројс,или на клупа да седи? Бидете реални малце..
Се случува да е корисен, не викам не за тоа, ама еве вчера за малце ќе ја заебеше перфектната асистенција на Озил и ја заеба шансата кога му пушти дупли пас на Ремзи место да шутне...Ма кој и да дојде Жиру не го вадам , каква работа врши човекот алал да му е.. Не знам оти секогаш у секоја формација го фадите, ептен потценет е
Знам дека и Санчез и Волкот не се снаоѓаат моментално на таа позиција, ама на Волкот кога го продолжуваше договорот се збореше дека тоа било услов да го продолжи договорот. Ако го купиме Ројс ја би играл како што пишав погоре.Ептен лошите работи си ги забележал на Жиру вчера, асисентцијата на Озил, пасот на Казорла коа овој погоди статива. Ептен ретки се случаевите кога он промашува двоен , едина мана му е шо нема десна нога, и уште една работа , колку простор им дава на другиве играчи со неговото градење и чување топка. Санчез е тотална утка како напаѓач играше 1-2 утакмици не го бива![]()
Добро единствен сум на фан клубов шо не го даам Вилшер ни за 150 милиони ?![]()