Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Растур правање, ова ако не се лажам ни е најубедлив резултат оваа сезона?

Дефинитивно, не памтан 5-0 кога сме победиле бааѓи време

Последно уредено:
Поише кеиф ми се праи шо Белерин даде гол него шо тепавме :icon_mrgr:
Дефинитивно заслужи. Само да не јадам многу гомна ја зошто вака го фалев и Чејмберс за играта и голот па после почна лошо да игра :ROFLMAO:
Коа го глеам Белерин како игра се нервирам шо не си отиде Сања уште порано :icon_mrgr:

Скоро сите беа одлични денес, Озил беше страшен, и тоа како крило, Тео во второ полувреме исто беше супер, Казорла веќе стандардно.

Само да се здрави играчите, тоа е најбитно.

1510585_10152840724102713_4084023712006658768_n.jpg

Ау која емоција ми се деси кога Тео даде гол :bravobe:

Ич не сум изненаден како игра Бељерин , кој играл FIFA Manager 2012 го знае батето ;)

Иначе според мене очајна беше одлуката на Венгер да не го пушти Паулиста...

Одличен натпревар како и претходните неколку. Да ти е мерак да гледаш ваков Арсенал.

Има време за Паулиста само што го купија нема ни една недела тренинг со овие играчи.

Белерин уживанција за гледање алал да му е:)
Од кога се врати Озил си мислев играва многу ке ни се затупи ама овие 5ка лупанаа.
Акопом ке биде од овој играч се гледа од далеку само утакмици ке му требаат:)

Без Алексис бевме денеска,само да ве потсетам :)

Иначе според мене очајна беше одлуката на Венгер да не го пушти Паулиста...
Остај го бе нека се прилагоди прво, што покасно почне да игра тоа подобро за него.Не е вклопен со екипата може да направи некој кикс да му ја заебе самодовербата.

Ни требаше ваква убедлива победа не само за самодоверба туку и за гол разликата која може да биде многу битна, Сотон заради онаа убедливата победа (против Сандерленд беше мислам) долго време имаа голема гол разлика но сега таа падна на само 2. А во однос на Тотенхем и Ливерпул имама гооолема разлика во голови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom