Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Понекогаш многу ми е мило шо неаме у тимов суперѕвезди ко Бејл или Хамес што се степаа за гол кој да даде..
Вилшер против Јунајтед кога го имаше Санчез до него и шутна директно во Де Геа?

Ок сеа ме утепа да :D Хејтот го мавав оти многу антипатични ми се а и искрено секоја втора утамица се случува на Реал играчи да се излудат за шанса у Арсенал тоа се дешава еднаш у 20 утамици :D

David Ospina was treated by a doctor from Barcelona FC a few months ago, as Arsenal doctors couldn't find his injury. :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Наредниве неколку утакмици мора да се добијат, нема простор за грешка, сите од Ливерпул,Тотенхем и Јунајтед фатија ритам.

Се у Лондон играме до Монако реваншот вајда тоа ќе биде некаков +

Ова со Оспина информацијата протече од Метро ама ич не ми е веродостојна, мада со оглед на повредите да те натера да им поверуваш.

Мене најисктено ми е тоа глупост и да е точно така арсенал ќе дозволат на своја рака да бара други доктори. Можеби арсенал побарале совет ама он сам да побарал помош не ми изгледа ама ич веројатно. Венгер е мирен ама за такви работи ќе го исшутира одма. Попрво би го ставил Илиев на гол отколку некој да му прави такви потези.

Де бе, не знам што ја правите голема, па сигурно докторите соработуваат меѓу себе и разменуваат искуства. Исто како кога разменуваат искуства со специјалисти од Шведска, Германија или Америка. Се има многу пати случено ова. А он сам да побарал помош и мене не ми изгледа веројатно затоа што Ван Перси дури после долго време доби дозвола да се лекува на своја рака. Плус ако се толку нестручни докторите сигурно Венгер ќе бара нови, ко што е темелен за тие работи.

‪#‎Arsenal‬ team to play Aston Villa: Ospina, Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Coquelin, Ramsey, Walcott, Cazorla, Ozil, Giroud

subs: Szczesny, Gibbs, Gabriel, Chambers, Flamini, Rosicky, Akpom

без Санчез, момент на вистина, да видиме до кај ни се способностите без него.

Многу ми се свиѓа што Белерин добива предност пред Чејмберс. Чејмберс е ѕвер и многу ми се свиѓа како игра, ама не е он за десен бек туку за стопер. Белерин иако е помлад од Чејмберс (мислам) може да му држи лекции за тоа како се игра десно. У секој случај :
Белерин (y)

А воедно да видиме и до кај се способностите на повратниците Озил и Волкот против малку посериозен противник.:)

In other news : Arsene Wenger insists Arsenal’s target remains the Premier League title, but admits his side will need to be “realistic” in their aims for this season. Cmooon бе не се откажуе Ла Професа :bravobe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom