Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го има некој гледано Габриел Паулиста, да каже два три збора, многу анонимец ми е, а и 20м за него многу се некако.
Имам гледано неколку утакмици на Виљареал и кажав и претходно сличен профил на играч ко Кос и верувам дека можат да створат страшен тандем само да не испадне втор Скилачи оти и он беше јак у Ла Лига а кај нас тиквар најголем , а иначе за цената не верувам дека 20 милиони ќе биде трансферот
Ако е сличен на Кош, тогаш барт тоа е лошо, Кош не игра добро со сличен играч како него, сети се колку бевме несигурни во одбрана кога играа Кош и Вермален.Кош е "Cover Defender" и му треба до него некој баш како Мертесакер кој е "Limited Defender" а воедно и командант на одбраната.Кај нас целата дефанзивна поставеност е градена околу лидерството на Мертесакер, додека Кош со неговата брзина,агилност и антиципација ги надополнува недостатоците на Мертесакер.На вој начин имаат функционирано многу тимови Тери и Карваљо во Челзи, Тиаго Силва со Луиз за Бразил, Пике и Пујол,Кембел со Туре(на млади години) и др.
Шчезни не ми се верува да почне, затоа што ако почне тоа е знак дека веќе го изгубил бр.1 местото на голманската позиција во тимот (а Венгер сеуште изјавува дека Шчезни е сеуште бр.1 голман)Глопотсти сега поради караницава со сите ке не поврзуваат
За утре очекувам ваков состав
Счезни
Белерин Кошиелни Чајмберс Гибс
Волкот Озил Фламини Алексис
Жиру Кембел
Јас би играл вака.Мора да му се даде одмор на Алексис.Глопотсти сега поради караницава со сите ке не поврзуваат
За утре очекувам ваков состав
Счезни
Белерин Кошиелни Чајмберс Гибс
Волкот Озил Фламини Росицки
Жиру Кембел