Не ми е јасно како може да се докаже од 5 утакмици?Многумина скокнаа после победата на Сити во гости.Премногу се лета,треба да се спуштиме на земја.Тоа што фали на Арсенал е континуитет.Неможе да леташ во облаци во сезона каде факинг Стоук во прво полувреме ти водел 3-0,факинг никаков Ман.Јун. дома ќе не тепаше за малку 0-3 и на 70% од натпреварите играме се само не фудбал.И една победа против Сити сето ова го избриша.Наеднаш Кокелин го рамнат со Матич,новиот Виера,Пол Сколс на млади години.Детето нема ич искуство.А ако е искуство да играш во ебан Хамбург и Чарлотн си ебало матер.7 години е во клубот,15 пати е пуштан на позајмици.
Анонимецов пак ќе кажам не ми е по кеиф,сакав проверен искусен играч,но не се бунам многу.Овде му верувам на Венгер и мислам дека за месец дена до два одлично би се вклопил овој.
Како што читнав низ нет,Венгер го спрема Мартинез да брани во купот,што ми е ептен ок поради лигушот Шчежни.Треба да му се даде до знаење дека не игра за Легија,ниту пак за Челзи,па вакви инциденти и непрофесионални работи не смее да се прават во ваков голем клуб.Би ми било мило до крајот на сезоната Оспина да е н1.
Прво за Шчезни, еден кикс и сите го хејтате, паднат е моментално малце психички и тоа е тоа сепак човечко битие е... Јас сум за Оспина да брани моментално али не сум за толку да го хејтате Војо бидејки има и тоа какви квалитети и не вадел многу пати.
Второ за Кок, знам дека е видео со неговите најдобри потези ама треба да сум слеп за да не му ги приметам квалитетите. И да оти да не би го возвишувал наш си е

Сепак еден Јанузај со дадени 2 гола го направија новиот Роналдо, Стерлинг стана 70 милионски играч со една сезона, се гледа сега без Суарез кој е и шо е итн ги има многу вакви. Јас сум за да се купи нов класа ДМФ од калибар на Кедира, Шнајдерлин, Бендер и тако даље, со купувањето на класа ДМФ и Кок ќе добие конкуренција и ќе се бори повеќе за местото 23 год е има игра пред него.
Трето за Арсенал, и јас мислам дека летнавме у облаци божем прво место сме и бегаме 15 бода али ова е нож со две острици , може и позитивно да се покаже а исто така и негативно. Победата над Сити многу значи , самоувереноста многу ќе им се дигне а знаеме дека иаме лесен распоред, лани тоа ни фалеше , самодоверба!
Само едно ми е чудно , со Парк,Шамак,Бендтнер, Скилачи и ред други тиквари бевме 4-то место а исто така и со Санчез, Озил, Рамбо у јака форма исто Санти,Жиру исто така сме 4-то што е уште полошо ни зависи тоа 4-то. Колку и да бев против за тоа Венгер да си оди сепак мислам му помина времето а овоа е веќе прав доказ затоа... Али чекај у 2005-2006 слаба сезона ПЛ јака сезона ЛШ хммммм