Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Не ја заборавајте дефанзивата од НЕПОБЕДЛИВИТЕ, не за џабе го имаат тој епитет и го направија тоа достигнуваење што тешко некој да го повтори.

Немаше подосаден викенд од овај, т.е сеуште нема. Оти уште трај. :facepalm:

Немаше подосаден викенд од овај, т.е сеуште нема. Оти уште трај. :facepalm:

Ја па ги гледав нашите момци во англиската репрезентација и Вилшир денес беше еден од најдобрите играчи, дефинитивно најдобар во англискиот среден ред, а повторно играше како последен играч пред одбраната, секако со неговите познати излети и дриблинзи напред и неколку одлични пасови до напаѓачите.

Кога не купи ДМ стариот треба Вилшер да го игра последен среден. Ако еден Артета од АМ претвори во ДМ зошто да не и Џек?

Нема да има дисциплина за тоа Џек, пак ќе ни прават контри, а може да игра назад, мало е, ама е луто и опасно, има агресивност.

Ја па ги гледав нашите момци во англиската репрезентација и Вилшир денес беше еден од најдобрите играчи, дефинитивно најдобар во англискиот среден ред, а повторно играше како последен играч пред одбраната, секако со неговите познати излети и дриблинзи напред и неколку одлични пасови до напаѓачите.

Прави финти он, гледа клипчиња на јутјуб. :P

Нема да има дисциплина за тоа Џек, пак ќе ни прават контри, а може да игра назад, мало е, ама е луто и опасно, има агресивност.

Оти Сколс беше големко,па затоа е во топ 5 у историја на фудбал на таа позиција.

ad_148344879.jpg

Нешто не е како што треба во Арсенал...

Абе после излезе информација дека не е вистина дека Озил немал ниту една повреда во Реал. Како и да е, во Арсенал има повеќе.

Иначе Вилшер е во одлична форма, везе по терен и супер би било кога би останал здрав. На хајлајтс видов, вчера имаше две одлични топки со кои Руни можеше да даде уште два гола сам со голман.

Кај нас одамна смрди ова со повредиве. Ужас. Уште па гласини дека може да си оди... катастрофално по Венгер би било ваков талент да го претвори во отпадок, да не го игра на позиција.

Знаеш што: Илинденска бр.138! Дојди јас и ти да се разбереме.
Навистина ми е доста од тебе. Јас сум за АРСЕНАЛ по 100ти пат го пишувам ова, а ти дојди слободно да ми докажеш спротивно Венгер ловеру!

Знете што, да не се осети Игорче дека само него го тангирам, сите вие што имате против што јас D_NazGUL (Котевски Дaрko) отворено и јавно сум за АРСЕНАЛ и само за АРСЕНАЛ, повелете на Илинденска бр. 138!

До последен здив ќе тврдам, макар ме макљале како задња дроља пред КГФ, дека нема подобар и поголем клуб од АРСЕНАЛ!

Чекај ова адресава ја даваш за на пиво да дојдеме или? :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom