Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Знаеш што: Илинденска бр.138! Дојди јас и ти да се разбереме.
Навистина ми е доста од тебе. Јас сум за АРСЕНАЛ по 100ти пат го пишувам ова, а ти дојди слободно да ми докажеш спротивно Венгер ловеру!

Знете што, да не се осети Игорче дека само него го тангирам, сите вие што имате против што јас D_NazGUL (Котевски Дaрko) отворено и јавно сум за АРСЕНАЛ и само за АРСЕНАЛ, повелете на Илинденска бр. 138!

До последен здив ќе тврдам, макар ме макљале како задња дроља пред КГФ, дека нема подобар и поголем клуб од АРСЕНАЛ!
Другар гледам пријави еден куп, полека. Форум е ова, не е WWE. Ако некој мисли различно од тебе не значи дека те мрази или па дека сака да те скрши од ќотек и ферки да договара. Намали со кревањево тензии, гледам повозрасен си, ако не се согласуваш со некој константно можеби треба да го прифатиш фактот дека имате различно мислење а ако не можеш да поднесеш да читаш некого, стави го на листата за игнорирање и нема повеќе да го читаш.

Поздрав.

Жиру ќе се врати порано од предвиденото, отвара место за 4-4-2 дијамант што едвај чекам да ја видам!

Со Велбек и Жиру заедо ? Желба ми е Арсенал да ја игра таа формација уште кога Денис му помагаше на Тиери во најдобрите денови на Арсеал. Со брзи крила како Алексис и Тео и со цврст среден ред како Артета и Ремзи... Хммм

Јас мислам дека сега во овој период од 3 месеци ќе ја имаме неговата најголема помош. Фала ти Месуте :D :D :D

И ај кажете пак дека нејќете ваква ѕверка како Полди во тим :)

Не верувам да видиме 442 пак. Евентуално 424 кога сме во негатива.

Кога сме кај формации 4-3-3 не би било лошо со Санчез Велбек и Волкот напред,средина Ремзи/Санти Артета и Џек.

Nervous nervous ко ќе кажи Санти за Венгер. Е немом поќе :pos::pos::pos::pos:[DOUBLEPOST=1413239065][/DOUBLEPOST]
Кога сме кај формации 4-3-3 не би било лошо со Санчез Велбек и Волкот напред,средина Ремзи/Санти Артета и Џек.

Абе на слатки маки сме, како сакаш кажи. :D Еден тон играчи, формации, комбинации и пак само 2 победи имаме од 7 кола. :D :D

И која е разликата од 4-3-3 со сегашната 4-2-3-1? Исти курац друго паковање

Nervous nervous ко ќе кажи Санти за Венгер. Е немом поќе :pos::pos::pos::pos:[DOUBLEPOST=1413239065][/DOUBLEPOST]

Абе на слатки маки сме, како сакаш кажи. :D Еден тон играчи, формации, комбинации и пак само 2 победи имаме од 7 кола. :D :D
Ако гледаш и лански резултати само натпреварот со комшиите може да го рачунаме како кикс,до некаде и Лестер но сите знаете колку мотивирано играат против поголеми екипи. Напишав и порано,ако се добијат 16 од можни 18 поени во наредни 6 лигашки натпревари ќе има потенцијал екипата да се бори до крај за трофеј.

Останува да видиме другар. То ни останува. Споро почнавме, да се надеваме дека ќе експлодираме сега, но Челзи ми изгледа како машина која што не знам кој ќе ја застане. Јас ти кажав, очекувам до средината на декември се да победиме. До мечот на Енфилд.

И која е разликата од 4-3-3 со сегашната 4-2-3-1? Исти курац друго паковање
Штета што не ја играме 4-2-3-1,сега играме со 2 АМ играчи најчесто Ремзи и Вилшер додека Озил се форсираше на крилна позиција каде средината играше без никакви идеи,поточно се гушеа. Со 4-3-3 многу полесно ќе се организираат контри и максимално би се искористила брзината на Велбек,Санчез и Волкот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom