Добро навистина ме интересира од каде ти е сето ова познавање:
- Football manager
- Џаболебар и се живо и диво читаш или
- Ептен загрозен поддржувач на Арсенал
Искрено ја разбирам твојата и љубовта на
@Makedonec_7 кон старото дртало, но едноставно неможам да го сварам моментот дека вие двајца сте сега најголеми противници и негатори на неговото величество А.В.!
Го пратам форумов цело време, но не коментирам, бидејки ако некој запримети, секој што не се слага со
IN WENGER WE TRUST го избегнува форумов (со чесни исклучоци нели).
@IgorChete немој погрешно да ме сфатиш, твоето мислење си е твое и терај си го до крај, но твоето безобразно спротиставување на се што е против А.В. мене лично ме тангира!
Не сме се закачиле ја и ти само еднаш, многу пати ќе да се. Сетне Венгер татко ќе да ти е. Човекот створи клуб, направи тим, стадион и се тоа ... свака част! Но неговото време зајде, фудбалот се смени, Мурињо д факинг идијот дојде под рука со кретенот од Баер Минхен и напишаа нова книга за иднината на фудбалот, но А. В. мисли дека е најпаметен. Ете се виде!
Пријателе ја начукав 36, титула уште нема! Синот си го учам на прави вредности (бар за мене) АРСЕНАЛ е клубот на кој се верува. Дрес Подолски носеше цело јебано првенство и другарите му се смееа, среќа моја Германија се истакна (пола Шваба сум па цел живот сум за нив) па сега му се клањаат за Подолски (пустото не заигра).
Игоре послушај ме ако си помал: не е се во статистики ... во вербата и во душата е, да си ми жив и здрав утре деца да си раснеш и за Ареснал да им кажуеш!
АРСЕНАЛ е мојот тим и за него цел живот ќе бидам: А.В. е варијабла во целава равенка!