Столбови. Англија во маало.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немаше подосаден викенд од овај, т.е сеуште нема. Оти уште трај.![]()
Ја па ги гледав нашите момци во англиската репрезентација и Вилшир денес беше еден од најдобрите играчи, дефинитивно најдобар во англискиот среден ред, а повторно играше како последен играч пред одбраната, секако со неговите познати излети и дриблинзи напред и неколку одлични пасови до напаѓачите.
Нема да има дисциплина за тоа Џек, пак ќе ни прават контри, а може да игра назад, мало е, ама е луто и опасно, има агресивност.
Оти Сколс беше големко,па затоа е во топ 5 у историја на фудбал на таа позиција.
Знаеш што: Илинденска бр.138! Дојди јас и ти да се разбереме.
Навистина ми е доста од тебе. Јас сум за АРСЕНАЛ по 100ти пат го пишувам ова, а ти дојди слободно да ми докажеш спротивно Венгер ловеру!
Знете што, да не се осети Игорче дека само него го тангирам, сите вие што имате против што јас D_NazGUL (Котевски Дaрko) отворено и јавно сум за АРСЕНАЛ и само за АРСЕНАЛ, повелете на Илинденска бр. 138!
До последен здив ќе тврдам, макар ме макљале како задња дроља пред КГФ, дека нема подобар и поголем клуб од АРСЕНАЛ!