Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
:icon_lol:

Јас повеќе би помислил дека навиваш против Венгер него што навиваш за Арсенал, али ајде.

И не ти личи на годините вакви глупости да пишуваш.
Знаеш што: Илинденска бр.138! Дојди јас и ти да се разбереме.
Навистина ми е доста од тебе. Јас сум за АРСЕНАЛ по 100ти пат го пишувам ова, а ти дојди слободно да ми докажеш спротивно Венгер ловеру!

Знете што, да не се осети Игорче дека само него го тангирам, сите вие што имате против што јас D_NazGUL (Котевски Дaрko) отворено и јавно сум за АРСЕНАЛ и само за АРСЕНАЛ, повелете на Илинденска бр. 138!

До последен здив ќе тврдам, макар ме макљале како задња дроља пред КГФ, дека нема подобар и поголем клуб од АРСЕНАЛ!

Последно уредено од модератор:
Војчех-Немачка 2-0 :D
Milik и Mila голови набрцаа на актуелниот шампион!
Сеуште тврдам да додека има BET&WIN на дресови - фудбал нема да има![DOUBLEPOST=1413062005][/DOUBLEPOST]Ги повикувам модераторите да ме банираат за секое несоодветно однесување!
Ако не ме банираат одреден член ќе има што да ми објаснува!

VICTORIA CONCORDIA CRESCIT!

p.s. Јас пробав!

Последно уредено од модератор:
Епа вака на кратко, Војче фантастиќен беше за Полска вечерва. Полди влезе у 75 та, еден фантастичен волеј и еден изблокиран шут. Ептен е паднат бе некако, влегува ко замена и место да земе да изора теренот, се влече по терен ко да се уморил од праќање пораки на твитер митер на клупа. Треба да се потруди малце повеќе, Кембел мора да игра пред него.....

Епа вака на кратко, Војче фантастиќен беше за Полска вечерва. Полди влезе у 75 та, еден фантастичен волеј и еден изблокиран шут. Ептен е паднат бе некако, влегува ко замена и место да земе да изора теренот, се влече по терен ко да се уморил од праќање пораки на твитер митер на клупа. Треба да се потруди малце повеќе, Кембел мора да игра пред него.....
ако има некој што праќа повеќе твитови од полди еве на ....

И Алексис сега ќе му зима место на Озил на позиција 10ка:icon_mrgr:

normalno, sledi:

wtfMan.jpg

Дајте нешто видео да видиме што правел Шчезни што го фалите толку?

Ама пак финалниот збор е негов и вината е негова.

Порано многу повеќе ротираше.
Баш ми текнува на Пенант, Еду и Алиадиер кои имаа ротациона улога во тимот.

Чек ти мислеше саркастичен ми е постот?
Од кај тоа дека сум се спротивставувал на се што е против Венгер?

Јас кажав лани дека без титула и без вистинска конкурентност за титула во ПЛ ќе бидам против Венгер.
Делумната конкурентност лани и ФА купот му купија време на Венгер кај мене. Ама не многу.

И зошто си толку сигурен дека Мурињо и Пеп би имале поголеми успеси од Венгер под истите околности?

Прво нешто што се забележува кај неуспешен клуб кај кој тренерот е крив се поделби и револт во соблекувалната. Такво нешто нема така да нема место за паника и емоционални реакции.

И знаеш што мене ме тангира?
Падобранци како тебе што изникнуваат тука само во делумно лош период на клубот.
Ко едвај да чекате лоши резултати па ќе се избаците овде да се испразните со емотивни говнарии.
Мислиш дека ако од медицинскиот тим му кажат дека играчот е спремен да игра 20 минути,Венгер на своја рака го игра цели 90?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom