Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ја би го играл Акпом пред Саного,физички е понеспремен но е 3 пати подобар техничар.Али утре би го играл Подолски,сепак е меч од големо значење.
Мој тим за утре:
Подолски
Санчез Озил Окс
Фламини Џек
Монреал Кос Мерт Дебуши
Шчежни

Шчежни
Дебуши Мер Кош Монреал
Фламини Чемберс
Росицки Озил Санчез
Подолски

Ја би вака

Жигиќ, тој е таа шупелка за која зборувам дека може да го донесеме ако сега ни текне да го менуваме Жиру. :D

Само наши играчи може да заработат вакви дебилно-идиотски повреди еј.

Цеск имаше идиотска повреда од топка, сеа Жиру...

Ај у курац све, уште Жигиќ фали сеа, Саного е Марадона за него

Сите сакаме подобар прв избор за напаѓач од Жиру ама до толку да се радува некој за сериозна повреда на моментално најдобриот напаѓач што го има Арсенал е жално и патетично.А ако мислите дека ова ќе значи доведување на класа напаѓач од 40-50 милиони,се лажете.Само не дај боже Велбек у некој случај да го земеме,веќе имаме црнец што ни кочи акции/
Лајк помалку имаш поради последната реченица,ја би сакал да го купиме Велбек,добра замена би бил ПЛ и ЛШ искуство голем работник е итн итн.Има и недостатоци но ке го среди стариот па и да не ја среди техниката добар скуад плеер би бил по враќањето на Жиру или купувањето на Фалкао.:D
пс Кој е црнецот што ни ги кочи акциите ?

А вака, можно е Фалкао у Реал, Бензема кај нас? Онака како бомба ако поминеме ЛШ утре? :icon_lol::icon_lol:

а кој се радува?

Јас само еден видов дека имаше пишано на заебанција, вие како запнавте ќе си помисли некој пола фанови се радуваат на повредата на Жиру.:facepalm:

Незнам дали може некој на повреда да се радува јас едноставно нејкам да го гледам Жиру прва постава пошо мислам дека со него нема да има резултати какви шо посакувам да имат.
Гледам овде Фалкао доста често се спомвит иако 90% не го ни знаеа пред да ја освојат ЛЕ со Порто и со Атлетико Мадрид кое дрво беше во Порто и какви зицери имат промашвено во тој период ке беше викан дрво неделкано.
Саного му е рано реално али коа од Адебајор па ја немав поголем идиот видено направија играч од Саного ке направат уште поголем али му треба време,искуство сепак дечкото е колку 20тина години мегутоа во овој момент не е ниту за резервна клупа треба работа со него или позајмица во некој клуб.

Тоа дека напагачи немало на пазарот имаше Манџикуич на пример мегутоа незнам шо беше планот дали ке се засилува таму или не по мене таа позиција беше must исто како шо во моменетов е ДМФ а особено централен дефанзивец кој ако не го купат незнам шо планираат со Мигел ли да играат ако некој се повреди(а ова е како добро утро)

Ај уште 3-4 дена од трансфер роков, па ќе ни ги скрати маките Венгер, на сите. Ова ти е како ПМС кај жените, слично.

David Ornstein @bbcsport_david · 9m
#AFC unlikely to sign striker despite Giroud injury. Not definitive but current plan is existing options rather than buy/loan

#AFC still want CB/DMF (maybe someone who can do both) but likely to be squad player not big name as (esp CB) will be back-up

Само шо сакав да го постирам, ич не изгледа оптимистички работава за трансфери.

Но, ништо од тоа не мора да е 100% точно, се, буквално се зависи од вечерашната утакмица.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom