Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
10518691_923947637618894_2479687654158823034_n.jpg

Има некој од вас порачано дрес од алиекспрес да сподели искуства?

Коа више се спомнаа дресовите, зошто нигде го нема третиот дрес ?
Го нема ни на официјалната а па за алиекспрес муабет да не праиме...

Na ali ekspres pokasno idat tretite.

Eve go jmaat na United tretiot, ama samo kako preorder.
Mozhe so debitna da se plati, ednostavno e.
Samo vo razlichni pratki neka bidat dresovite, da ne se sluchi da ve udrat na carina za 2-3, ma da ne bi trebalo.

So ogled na cenata, dresovite se best buck.
Plus vashite se prekrasni.

Читам шпекулации дека можно е Агер да го земеме.
me gusta:)

Волку пофалби за 19 годишен играч од одбрана не сум чул одамна

Читам шпекулации дека можно е Агер да го земеме.
me gusta:)

Хахахахах абе една шала со муабетот, me gusta. Едно чупе на еден другар мој ми пиши порака, Me gusa stu ! :D :D

Честито, нека ни е трофејов, само да продолжиме така, има сите трофеи да ги собереме :)

Денес Кедира не ни беше ни во резервниот состав на Реал Мадрид. Башка кога ќе се погледне каков состав имаат Реал, незнам што си мисли Кедира. Дури и да остане, ќе има премала минутажа.

Чаби, преплатениот Иљараменди кој сакаат да го форсираат, заедно со Модрич и Крос е преголема конкуренција за добри минути. Кога тука ќе додадеме дека има уште една година од договорот, мислам дека моментот е премногу погоден за да се доведе и за не толку огромна сума.

Костас факинг Манолас:confused:
од кај испадна батево не ми е јасно...

Костас факинг Манолас:confused:
од кај испадна батево не ми е јасно...

Zashto ? Se zbori za kaj nas !? Fantastichen beshe za Grcija na Svetskoto. Fantastichen.[DOUBLEPOST=1407882458][/DOUBLEPOST]
Денес Кедира не ни беше ни во резервниот состав на Реал Мадрид. Башка кога ќе се погледне каков состав имаат Реал, незнам што си мисли Кедира. Дури и да остане, ќе има премала минутажа.

Чаби, преплатениот Иљараменди кој сакаат да го форсираат, заедно со Модрич и Крос е преголема конкуренција за добри минути. Кога тука ќе додадеме дека има уште една година од договорот, мислам дека моментот е премногу погоден за да се доведе и за не толку огромна сума.

Ne veruvam. Fanovive na Real vikat deka Carlo seriozno kje smetal na nego.

Каков грк па сега се појави,извор? Ако не за друго при пораз ќе има на кој да се истури нервоза ако доаѓа. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom