- Член од
- 28 ноември 2009
- Мислења
- 4.878
- Поени од реакции
- 7.118
Го хетјат нашиве оти е Грк мене лично не ми пречи само да е играчиште и да конкурира на Пер и Кош да не се опуштат многу
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И Митроглу ѕвер беше, па го видовме во Фулам шо направи. Башка што има низ минатото повеќе случаи каде играч ќе се покаже на свтско, ќе направи трнсфер во појака лига и ќе се изгуби.Zashto ? Se zbori za kaj nas !? Fantastichen beshe za Grcija na Svetskoto. Fantastichen.
И Митроглу ѕвер беше, па го видовме во Фулам шо направи. Башка што има низ минатото повеќе случаи каде играч ќе се покаже на свтско, ќе направи трнсфер во појака лига и ќе се изгуби.
Вој на Мојсо може да му биде "me gusta"![]()
Полека но сигурно Германската колонија се зголемува. Кога Франција беа Светска велесила, крајот на 90тите и почетоко на новиот милениум Венгер пазареше од таму. Кога Германија е Светска велесила, сега, Венгер пазари од таму.
Па имаше уште лани мислам изјава од Венгер дека моментално германија е интересен пазар за играчи моментално.
А зошто вие не пазарите во Германија, или подобро е да се купува преплатени англичани?Нормално, ради реформата што ја спроведоа.
А зошто вие не пазарите во Германија, или подобро е да се купува преплатени англичани?
стандард на Вембли се играАбе нека ми каже некој кој е поупатен баш си размислував нешто деновиве, кога се игра Комјунити Шилд натпреварот нели помеѓу победникот од ФА Куп и ПЛ тој што освоил, како се одредува на чиј терен ќе се игра мечот? Има некое правило или?