Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Го хетјат нашиве оти е Грк мене лично не ми пречи само да е играчиште и да конкурира на Пер и Кош да не се опуштат многу

Zashto ? Se zbori za kaj nas !? Fantastichen beshe za Grcija na Svetskoto. Fantastichen.
И Митроглу ѕвер беше, па го видовме во Фулам шо направи. Башка што има низ минатото повеќе случаи каде играч ќе се покаже на свтско, ќе направи трнсфер во појака лига и ќе се изгуби.:)

Вој на Мојсо може да му биде "me gusta" :giggle:

И Митроглу ѕвер беше, па го видовме во Фулам шо направи. Башка што има низ минатото повеќе случаи каде играч ќе се покаже на свтско, ќе направи трнсфер во појака лига и ќе се изгуби.:)

Вој на Мојсо може да му биде "me gusta" :giggle:

Sho da napraj vo Fulham 80% od vremeto povreden beshe. Mitroglu e igrach bez mozok. Ovaj Konte go pikira usshte lani za Juve, ama veti ushte edna godina vo Olimpijakos. Kako rezervna opcija ovaj e premija, so ogled deka na pazatot nema nishto pokvalitetno. Hummels ja dobi kapitenskata lenta vo Dortmund, taka da ne mrda toj.

Полека но сигурно Германската колонија се зголемува. Кога Франција беа Светска велесила, крајот на 90тите и почетоко на новиот милениум Венгер пазареше од таму. Кога Германија е Светска велесила, сега, Венгер пазари од таму.

Полека но сигурно Германската колонија се зголемува. Кога Франција беа Светска велесила, крајот на 90тите и почетоко на новиот милениум Венгер пазареше од таму. Кога Германија е Светска велесила, сега, Венгер пазари од таму.

Па имаше уште лани мислам изјава од Венгер дека моментално германија е интересен пазар за играчи моментално.

WENGER: "Ospina is 2 or 3 weeks away. He has a thigh strain from the Brazil v Colombia game."

"Abou's back in full training. He needs to play a few games but this week he looked good in training."

"Koscielny had a knock on his Achilles but he should be available for Saturday."

Абе нека ми каже некој кој е поупатен баш си размислував нешто деновиве, кога се игра Комјунити Шилд натпреварот нели помеѓу победникот од ФА Куп и ПЛ тој што освоил, како се одредува на чиј терен ќе се игра мечот? Има некое правило или?

Абе нека ми каже некој кој е поупатен баш си размислував нешто деновиве, кога се игра Комјунити Шилд натпреварот нели помеѓу победникот од ФА Куп и ПЛ тој што освоил, како се одредува на чиј терен ќе се игра мечот? Има некое правило или?
стандард на Вембли се игра:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom