Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Леле кој мерак ми се праи за Џоел....Али табелана е комедии, Англија душикчи, да цуцаат нека идат кај кралицата....
Џоел нема да биде единствено засилување за напред, покрај него очекувам еден класа напаѓач, има кандидати на кило. Останува на чичо да видиме што напаѓач му го праи меракот.
немој да испадне после како оној со челото ... и сега прави пуздер на светско али кога играше за арсенал се дриблаше сам себе !!!!

edit: башка журу партали прави за франција !!!!

Последно уредено:
немој да испадне после како оној со челото ... и сега прави пуздер на светско али кога играше за арсенал се дриблаше сам себе !!!!

за кој со челото мислиш?

На Жервињо.

Абе овој Жиру не изгледа толку брз кај нас.
И ја тоа викам од кај ја извади брзинава ,дека нормално додека се залета е ко југо на палење у зима.
Али голот му беше маестрален, башка асистенции ово оно, јако дуо со Бензема се.

И ја тоа викам од кај ја извади брзинава ,дека нормално додека се залета е ко југо на палење у зима.
Али голот му беше маестрален, башка асистенции ово оно, јако дуо со Бензема се.

Он е одличен играч, но ние очекуваме на 60 утакмици да игра стално на ниво, е не може, затоа мора квалитетна конкуренција за него, тогаш мислам дека ќе биде уште подобар.

Челото може само да учи од Џоел, башка што толку истури Жервињо дрвце е , уште топката ја води со глаата у трева.:tapp:

Да играше Жиру во Арсенал како што игра во Франција ќе освоевме се живо и диво.

Нека се смират малце Жиру и Кембел, оти нов напаѓач не гледаме летово :ROFLMAO:[DOUBLEPOST=1403296790][/DOUBLEPOST]
Ајде Венгер, спои ги Жиру и Бензема и на клупско ниво.

си гази Жиру, кога е одморен и игра во 4-4-2

Нека се смират малце Жиру и Кембел, оти нов напаѓач не гледаме летово :ROFLMAO:[DOUBLEPOST=1403296790][/DOUBLEPOST]

си гази Жиру, кога е одморен и игра во 4-4-2

Што значи, ни треба уште еден напаѓач за да може Жиру да биде одморен и да игра во 4-4-2 ;)

Commentator : "Wenger I want you to guess how many matches Senderos & Djourou player together ?"
Wenger : "25"
CM: "what ?did you check my notes"

Wenger: "Giroud has grown up, he came to AFC & his objective was to score goals & now he simply plays football well"
Wenger: " giroud was excellent, he is very efficient for giving assists"
Wenger: " I can assure you, Koscielny is excellent don't worry about him"

Commentator: "Why this last goal wasn't counted?"
Wenger: " Because the referee has a Swiss Watch"

Wenger: "with that spray you can guess if the referee is a good drawer or not"

#ClassicArsene

Венгер како кокоментатор на денешнава утакмица на Франција.:D

http://www1.skysports.com/football/...-linking-him-with-a-move-to-manchester-united :)
И се сложувам со коментарот:
Vermalien is a class act but is too small for a premiership center back. I don't know why Wenger has not seen his massive potential as a defensive midfielder. He is young, is a great defender, is great on the ball, runs forever and can break the back of the net with his shooting. Wenger, keep him and convert him.

http://www1.skysports.com/football/...-linking-him-with-a-move-to-manchester-united :)
И се сложувам со коментарот:
Vermalien is a class act but is too small for a premiership center back. I don't know why Wenger has not seen his massive potential as a defensive midfielder. He is young, is a great defender, is great on the ball, runs forever and can break the back of the net with his shooting. Wenger, keep him and convert him.

Абе и коментаторите знаат повеќе од менаџерот. Слично како нашиве цирукзанти Панчев и Златко. Сигурно има нешто шо не му е по план на Венгер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom